Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salutari tuturor,

Ma numesc Gabriel, sunt din Targu Jiu, fost posesor de Suzuki (Samurai, Vitara si Grand Vitara) si actual proprietar de Nissan Patrol y61...cu care intampin oarece dificultati...:)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare tuturor!

Ma numesc Marius, sunt din Botosani si am de circa 2 saptamani un Suzuki Jimny 1.3 benzina, dar cu instalatie de gaz nou montata. Carabusul e din 2001, de culoare neagra. Inca nu am o poza cu el pe laptop, dar cu prima ocazie voi posta si fotografia.

M-am bucurat mult ca am gasit acest forum si multumesc celor care au muncit ca el sa existe.

Toate cele bune!

Link spre comentariu

Salut,

Eu sunt Bogdan; sunt din Pitesti si am cumparat (de 2 saptamani) un Freelander TD4 din 2003 cu volanul mutat.

Am ajuns pe acest forum cautat solutii pentru problemele (foarte multe) ale masinutei de mai sus (caseta directie care arunca ulei si semering palier care face acelasi lucru).

Imi pare rau ca nu am citit postarile de pe acest forum inainte de achizitie.. problemele sunt foarte bine documentate.

Link spre comentariu

Buna, ma numesc Florin Muntean, nu detin deocamdata o masina 4x4 dar doresc sa achizitionez una in curand, ma aflu aici pentru a invata si va multumesc ca imi oferiti ocazia de a face parte din aceasta comunitate. Detin un Citroen Grand C4 Picasso 2.0 HDI.

Mai bine mai târziu decât niciodată...http://forum.club4x4.ro/images/smilies/icon_wink.gif
Link spre comentariu

Va salut, eu sunt Ludovic si ma bate gandul sa imi cumpar un SUV. As opta pentru un Ford Maverick 2, dar sunt foarte rare pe la noi si nu stiu mare lucru despre acest model. Nu am mai avut 4*4 pana acum, dar ma gandeam sa incep acum fiindca trebuie sa-mi schimb actuala masina - o berlina. Va doresc o zi buna la toti!

Link spre comentariu

Va salut ! Sunt Gabi si de curand am achizitionat un Nissan Patrol Y60 , urmaresc cu interes postarile voastre si vreau sa invat cat mai mult despre off road !

Link spre comentariu

Salutare tuturor ! Sunt Catalin,proaspat posesor de Suzuki Grand Vitara,1,6 benzina,16 valve,3 usi,soft-top,volan dreapta.Bun gasit !!!

Link spre comentariu

Salve!

Alin ma numesc si masina mea este un Samurai din 1988 pe care in prezent incerc sa il vindec de rugina.

Evident, rugina nu este singura problema si sper sa gasesc raspunsuri pe acest forum.

Toate cele bune!

Editat de DEH
Link spre comentariu

Hello Everybode here,

My name is Michal and I am from central Poland. In 4 weeks I will enter Romania for our vacation with my family. Our car is Subaru Forester MY05, we have a roof tent to sleep in "ad hoc" places. This will be our 3rd time in Romania.

:wink:

Link spre comentariu

Hi - sorry but I write this in English! after 10 years here I can have agood drunken discussion...but writing is not good! longerm LR addict - currently with D2 TD5. Also D1 as a parts reserve....

Not far out of Brasov....

Gavin

Link spre comentariu

salutare tuturor ma numesc radu vlad sunt un pasionat al masinilor de teren romanesti in special a ims si sunt proaspat detinator al unui aro M461C fabricat in anul 1974

Link spre comentariu

După 20.000 de ani:)) iată ca mi-am luat și eu un 4x4 cu ajutorul unui prieten care a făcut un pustiu de bine și m la vândut la un super preț. Este un Nissan terrano 2 refăcut de la motor pana la tinichigerie. Îmi place la nebunie cum merge :)) in 4x4. Știu, nu este o mașină de off road capabil. Eu am nevoie doar la stupi când este noroi :).

IMG-20170715-WA0011.thumb.jpg.4a07bfffcf79b4eb15f4ac1330d7527a.jpg

IMG-20170715-WA0034.thumb.jpg.f7433ffd1152501df2a8c3349b3e3659.jpg

Link spre comentariu

Salutare prieteni! Pentru ca doar prietenii se aduna si se ajuta intr-una astfel de loc.

Numele meu este Cristian Gavrila, am 43 de ani si de 4 luni posed un Nissan Patrol Y61/3.0 Diesel, manual, modificat de fostul proprietar asa cum se cuvine. Poate cunoasteti masina, cei mai vechi pe forum, a avut numarul B-05-PRM si m-ar interesa sa aflu istoria ei prin Romania, pana a ajuns la mine in aceasta primavara.

Ii multumesc fostului proprietar si pe aceasta cale pentru blocantul fata ARB, troliu, suspensii si toate celelalte cu care nu m-a taxat prea mult la pretul de achizitie :banana

Sunt foarte pasionat de off-road, chiar daca sunt pe la inceput, am mare dorinta de actiune si iesiri in natura, asa ca ma intereseaza sa ies si sunt disponibil pentru oricine isi doreste la fel.

Numai bine si sanatate tuturor!

Link spre comentariu

Salut , sunt Cosmin Am 30 ani si de o saptamana sunt posesor de Galloper 2,5 TD 73kw. Sunt interesat sa ies la plimbari soft pt inceput pana reusesc sa pregatesc Galloper-ul.

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare