TheoB Postat August 4, 2017 Partajează Postat August 4, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Theo si de curand sunt si propietar de Discovery 2 TD5. Am fost si sunt in continuare foarte placut impresionat de masina asta. Desi, am avut cateva masini este primul 4 x 4. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cumtecaut_eu Postat August 4, 2017 Partajează Postat August 4, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor salu sunt ciprian si doresc sa achizitionez un suv respectiv sa insusesc mai multe informatii.DRUMURI BUNE TUTUROR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aLKS Postat August 5, 2017 Partajează Postat August 5, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Alex din Lupeni - Hunedoara, masina Opel Frontera din 93 2.0 benzina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nimic Postat August 5, 2017 Partajează Postat August 5, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Razvan, locuiesc in Focsani. Sunt interesat sa cumpar un Duster sau Suzuki, de aceea voi deschide un subiect in acest sens. Am nevoie de sfaturile voastre. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nycku Postat August 7, 2017 Partajează Postat August 7, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt nicu. Din pacate inca nu detin un 4x4, dar sper sa vina cat mai repede. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mardares Postat August 14, 2017 Partajează Postat August 14, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Sunt Din Radauti Club OffRoad Radauti, sunt posesor al unui Mitubishi Mk II 3.5 Pajero DOHC 3.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ardeleanu63 Postat August 14, 2017 Partajează Postat August 14, 2017 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut.Sunt Ardeleanu63 locuiesc in Cluj-Napoca,imi place muntele,vinatoarea si pescuitul de aceea pentru deplasari folosesc un land rover freelander TD4 de 2.0 litri motor bmw. Pina in prezent am avut probleme doar cu cardanul pe care l-am reconditionat in Piatra Neamt si sunt multumit de lucrarea facuta. Editat August 14, 2017 de ardeleanu63 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emilz Postat August 14, 2017 Partajează Postat August 14, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut eu sunt Emil de 3 zile dețin un Pajero mk2 , 2.5 cabrio , iar înainte am avut o Lada Niva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
faraon07 Postat August 14, 2017 Partajează Postat August 14, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, ma numesc Andrei si de astazi am intrat in posesia unui Mitsubishi Pajero Pinin din 2003, 2.0 GDI, LWB. Sunt incepator in ale off-road-ului dar curios sa aflu cat mai multe depre acesta. Daca sunteti din Cluj mi-ar placea sa ne intalnim si mai invat de pe la voi una-alta. Cu respect, Andrei! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu_1 Postat August 14, 2017 Partajează Postat August 14, 2017 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Liviu, locuiesc in Blaj jud. Alba, momentan am un Focus 1.6 Estate si in curand sper, la Frontera 2.2 Diesel, sau LR Td4. Editat August 15, 2017 de Liviu_1 LRF Td4 Sport 2005 CV M. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dementor Postat August 15, 2017 Partajează Postat August 15, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Bogdan ma numesc, proaspat posesor de Samurai 1.3i si impatimit de offroad. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ow3x3xpr3ss Postat August 17, 2017 Partajează Postat August 17, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Bună, Ma numesc Ovidiu, locuiesc în Ploiești și am un jimny 2004 an de fabricație. Altceva nu știu ce sa zic...... Stima! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CristiB Postat August 18, 2017 Partajează Postat August 18, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna tuturor, ma numesc Cristi si detin o vitara 2.0 in 2 usi recent ,,terminata''. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexgrasu Postat August 19, 2017 Partajează Postat August 19, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, ma numesc Alex, sunt din Bucuresti si de curand am ahizitionat un Suzuki Vitara 1.6 8 valve. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat August 19, 2017 Partajează Postat August 19, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Bun venit noilor membri! :banana Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ladaniva cluj Postat August 20, 2017 Partajează Postat August 20, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna, Sunt posesorul unei lada niva de circa 1 an si am decis sa fac parte si eu din acest veritabil forum 4x4 pe care l-am urmarit cu interes . Va salut pe toti si sa auzim numai de bine... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cioro Postat August 22, 2017 Partajează Postat August 22, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, ma numesc Ovidiu, locuiesc in Crevedia judetul Dambovita si detin un Land Rover Freelander 1 2003 din anul 2010 pe care l-am achizitionat din Anglia. Urmaresc cu interes acest forum de mai multi ani si am decis sa ma alatur si eu acestei comunitati extraordinare. ------------------------------------------ Freelander1 TD4 Manuala '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MARIUSFMF Postat August 23, 2017 Partajează Postat August 23, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua, ma numesc Marius Farcut sunt din Arad si de 2 luni sunt fericitul posesor al unui Disco 2 din 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robi_robert Postat August 24, 2017 Partajează Postat August 24, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna sunt Robert, sunt in cautarea une-i masini 4x4 pt offroad.Bugetul meu este undeva intre 4000-5000 euro. Sunt sigur ca o sa gasesc multe informatii despre multe masini 4x4 si am sa ma orientez mai usor. Va salut si sa ne auzim pe viitor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmin1972 Postat August 25, 2017 Partajează Postat August 25, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor salut , ma numesc cosmin , sunt din tg-jiu , deocamdata am in posesie un logan 1.6 , dar....cit mai repede as dori sa trec la 4*4 , si tind sa cumpar un Suzuki SX4 benzina , de acea as dori si ceva sfaturi , sau recomandari , bineInteles va fi un SH , DEOCAMDATA , AM LUAT LOGANUL NOU SI NU CRED CA E ASA BINE , DESI NU AM AVUT PROBLEME CU EL . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Barjoveanu Dan Postat August 27, 2017 Partajează Postat August 27, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut . ma numesc Dan sunt din Iasi si detin un grand cherokee 2.7 crd an 2003 . ceva probleme la el sper sa gasesc o rezolvare pe forum Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Praetorian Postat August 27, 2017 Partajează Postat August 27, 2017 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare!:hi Ma numesc Valy si de curand am devenit posesorul unui LRF td 4 din 2005. Masina are momentan volan pe dreapta insa in cateva zile voi face conversia.Intentionez sa achizitionez in viitorul apropiat si o rulota intrucat sunt pasionat de iesirile in aer liber unde doresc sa ma organizez singur.:grin: Editat August 27, 2017 de Astral INTRUCAT......nu se scrie cu cratima niciodata ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bumbu Postat August 28, 2017 Partajează Postat August 28, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna, ma numesc Bumbu Ioan, sunt din Bistrita si de o jumatate de an, detin un pajero 3.2 di_d pas lung 2002, automat, piele, trapa..... Ma pasioneaza off road-ul si incet incet vreau sa-mi transform pajero intro bestie! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
seaman Postat August 28, 2017 Partajează Postat August 28, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, colegi ! Eu sunt Iulian, din Constanta. De putina vreme am achizitionat un Rocky de la un coleg de aici, sper sa-i priiasca aerosolii de la malul marii. Micul japonez m-a incantat pana acum, pare o masina bine conceputa si construita, sper sa nu ma dezamageasca. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CristianMarin Postat August 29, 2017 Partajează Postat August 29, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Pasionat de masini de cand ma stiu, as vrea sa "gust" un pic si din emotiile off road-ului. Posesor de Outlander din 2009, dar de anul asta am trecut la Pajero. Sa ne vedem cu bine pe coclauri! Cristi Been there, done that! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate