Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salut,

Sunt Theo si de curand sunt si propietar de Discovery 2 TD5. Am fost si sunt in continuare foarte placut impresionat de masina asta.

Desi, am avut cateva masini este primul 4 x 4.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

Sunt Razvan, locuiesc in Focsani. Sunt interesat sa cumpar un Duster sau Suzuki, de aceea voi deschide un subiect in acest sens. Am nevoie de sfaturile voastre.

Link spre comentariu

Salut.Sunt Ardeleanu63 locuiesc in Cluj-Napoca,imi place muntele,vinatoarea si pescuitul de aceea pentru deplasari folosesc un land rover freelander TD4 de 2.0 litri motor bmw. Pina in prezent am avut probleme doar cu cardanul pe care l-am reconditionat in Piatra Neamt si sunt multumit de lucrarea facuta.

Editat de ardeleanu63
Link spre comentariu

Salutare tuturor, ma numesc Andrei si de astazi am intrat in posesia unui Mitsubishi Pajero Pinin din 2003, 2.0 GDI, LWB. Sunt incepator in ale off-road-ului dar curios sa aflu cat mai multe depre acesta. Daca sunteti din Cluj mi-ar placea sa ne intalnim si mai invat de pe la voi una-alta. Cu respect, Andrei!

Link spre comentariu

Salut,

Sunt Liviu, locuiesc in Blaj jud. Alba, momentan am un Focus 1.6 Estate si in curand sper, la Frontera 2.2 Diesel, sau LR Td4.

Editat de Liviu_1
LRF Td4 Sport 2005 CV M.
Link spre comentariu

Salutare,

ma numesc Ovidiu, locuiesc in Crevedia judetul Dambovita si detin un Land Rover Freelander 1 2003 din anul 2010 pe care l-am achizitionat din Anglia. Urmaresc cu interes acest forum de mai multi ani si am decis sa ma alatur si eu acestei comunitati extraordinare.

------------------------------------------

Freelander1 TD4 Manuala '03

Link spre comentariu

Buna sunt Robert, sunt in cautarea une-i masini 4x4 pt offroad.Bugetul meu este undeva intre 4000-5000 euro.

Sunt sigur ca o sa gasesc multe informatii despre multe masini 4x4 si am sa ma orientez mai usor.

Va salut si sa ne auzim pe viitor.

Link spre comentariu

salut , ma numesc cosmin , sunt din tg-jiu , deocamdata am in posesie un logan 1.6 , dar....cit mai repede as dori sa trec la 4*4 , si tind sa cumpar un Suzuki SX4

benzina , de acea as dori si ceva sfaturi , sau recomandari , bineInteles va fi un SH , DEOCAMDATA , AM LUAT LOGANUL NOU SI NU CRED CA E ASA BINE , DESI NU AM AVUT PROBLEME CU EL .

Link spre comentariu

Salutare!:hi

Ma numesc Valy si de curand am devenit posesorul unui LRF td 4 din 2005.

Masina are momentan volan pe dreapta insa in cateva zile voi face conversia.Intentionez sa achizitionez in viitorul apropiat si o rulota intrucat sunt pasionat de iesirile in aer liber unde doresc sa ma organizez singur.:grin:

320621040_LandRover.jpg.20cfb8a7f84fb120c0324cdd099d9686.jpg

Editat de Astral
INTRUCAT......nu se scrie cu cratima niciodata !
Link spre comentariu

Buna, ma numesc Bumbu Ioan, sunt din Bistrita si de o jumatate de an, detin un pajero 3.2 di_d pas lung 2002, automat, piele, trapa..... Ma pasioneaza off road-ul si incet incet vreau sa-mi transform pajero intro bestie!

Link spre comentariu

Salut, colegi !

Eu sunt Iulian, din Constanta. De putina vreme am achizitionat un Rocky de la un coleg de aici, sper sa-i priiasca aerosolii de la malul marii.

Micul japonez m-a incantat pana acum, pare o masina bine conceputa si construita, sper sa nu ma dezamageasca.

20170808_110036_1503488886309blanked.thumb.jpg.0f5ff51d956131518a8a49ea0ecdc7eb.jpg

Link spre comentariu

Salutare!

Pasionat de masini de cand ma stiu, as vrea sa "gust" un pic si din emotiile off road-ului. Posesor de Outlander din 2009, dar de anul asta am trecut la Pajero.

Sa ne vedem cu bine pe coclauri!

Cristi

Been there, done that!
Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare