Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salut,

Ma numesc George si tocmai am achizitionat primul 4x4 din viata mea. Chiar daca visez de vreo 15 ani la un Patrol GR din ~'93, deocamdata mi-am cumparat un Aro cu motor Peugeot, pe care mi-l doresc de mult timp. Toate jucariile la timpul lor!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut. Mă numesc Sorin, sunt din Timișoara, dețin un jeep wrangler jk rubicon din 2016 achiziționat recent (pană acum eram un patrolist înrăit ) și cu ajutorul membrilor clubului 4x4 vreau sa mă consult în ideea modificări lui.

Mulțumesc :grin:

Link spre comentariu

Buna, ma numesc Sergiu Rus sunt din Bistrita.

Momentan detin un Suzuki Samurai 1.3 injectie 1996 modificat si pregatit off road.

C3A3614F-E122-404F-8442-9DE356D23F6F.thumb.jpeg.5ec45ea24c56fc96b846726dc60fdf00.jpegE6AEACD4-53A0-4427-AA0D-2FCF32F021CA.thumb.jpeg.10dc1dab3dacda31d16db382608bf18d.jpeg

Editat de quad97
Adăugare poza
Link spre comentariu

Un salut calduros posesorilor de 4x4

Numele meu este Mircea si intentionez sa ma dotez cu un SUV 4x4 . Pentru a face o alegere in cunostinta de cauza, am decis sa ma inscriu in acest onorabil Club si sa pun intrebari cunoscatorilor . Va salut, cu respect, pe toti membri Clubului cat si pe proprietarii care au avut aceasta initiativa laudabila de a-l infiinta. Doamne ajuta!

Link spre comentariu

Sutari tuturor !

Numele meu este Gabriel si sunt din Ploiesti .

De cca 6 luni am un Freelander 2004 si am inceput deja sa am mici probleme...!

Am descoperit aici lucruri utile sau informatii pe care nu le-am gasit prin alte parti .

Link spre comentariu

Salutare oameni faini!

Eu sunt Ciprian, din Constanta. Tocmai am primit, de la munca, un Hilux Invincible 2017, cutie automata, 2.4l. Pana acum am condus doar berline, insa ma atrage tare mult genul acesta de aventura, asa ca as vrea sa invat cat mai multe si sa particip la orice fel de evenimente - raman dator oricui are sugestii sau disponibilitatea sa-ma ajute sa invat. :tk

Link spre comentariu

Re: va salut

Buna tuturor. Ma numesc Adrian, sunt din Timisoara si sunt proaspat posesor al unui nissan x-trail t30 din 2003. Sunt foarte multumit de noua achizitie dar am o problema la ea, problema pe care o sa o descriu intr-un nou topic. Va salut si respect timpul pe care il petreceti aici pentru a gasi rezolvari in problemele membrilor.

Link spre comentariu

Bună ziua!

Numele meu este Roman Mircea.

Deţin un Hyundai Terracan 2.9 crdi 163cp manual.

L-am achiziţionat pentru a trage remorcă transport auto 3.5 tone!

Mașină foarte bună pentru așa ceva, trage foarte bine, consum foarte bun... la tras...

Are mici probleme pe care sper să le rezolv cu ajutorul acestui forum!

Vă mulţumesc anticipat!

Link spre comentariu

Problemă Hyumdai Terracan

Bună ziua.

Am un Hyundai Terracan 2.9 crdi 163 cp manual.

Apare o vibraţie între 85-95 kmh indiferent ce treaptă de viteză, în sarcină sau liber, cu ambreiajul călcat sau nu...

Nu are joc la cardan, cauciucuri noi(la fel și cu cele vechi), direcţie nouă, fără joc la rulmenţi.

Pare că vibraţia vine din faţă!

Dacă știu cineva ceva, vă rog să-mi răspunde-ţi!

Link spre comentariu

Salutare tuturor

Habarnist in domeniu, caut informatii :) inca nu am studiat suficient care ar fii alegerea potrivita...

Daca un oradean cu experienta are chef sa stam la discutii langa o bere, m-ar ajuta mult :)

Editat de medve
Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare