Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salut si bine v-am gasit!

Ma numesc Relu, locuiesc in Arad, 38 ani si am decis ca e momentul sa fac ceva ce imi doream de multa vreme: sa incep sa fac offroad, mai ales ca baiatul meu are acum 9 ani si as vrea sa petrec mai mult timp cu el, in natura, departe de tv si tablete/calculatoare.

Este si el nerabdator sa achzitionam o masina si sa incepem iesirile insa inca nu am decis ce masina sa cumpar. Initial am vrut Suzuky Jimny sau Samurai dar din pacate nu incap in ele (am 1,93m). Acum inclin spre un Mitsubishi Pinin (e mai spatios), mai ales dupa ce am vazut cu l-a preparat MihaiK pe al lui (pe care din pacate l-a vandut) dar stiu ca e mai mult de munca pt a-l modifica.

O sa mai studiez putin si sper sa ma hotarasc in curand (inca o ezitare o am intre 3 usi sau 5 usi). Pt inceput as fi dispus sa cheltui in jur de 3.000 EUR.

Sunt incepator, asa ca orice sfat imi poate fi de folos.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut ! Sunt Iulian si de curand am achizitionat un Samurai SJ80 din 98 cu destinatia plimbari de weekend si offroad entry level. Fiind suspensia pe elicoidale am aflat de pe forum ca piesele ar fi cam greu de gasit, sper sa ma ajutati cu sfaturi . Multumesc si o colaborare cat mia placuta si de durata !

Editat de Iulian-Samurai
Link spre comentariu

Salut, Sunt Adrian din Cluj, mutat la Baia Mare :)

Am din 2010 o toyota hilux din 2009 cu care am facut pana acuma vreo 3 ani (de cand am lasat-o sotiei) vreo 260.000 km.

Acuma...parca m-am reindragostit de ea (de hilux :)) si am bagat-o in service si am pus-o la punct, discuri noi, planetare heavy duty (Pedders Australia), reconditionat Turbo, electromotor, alternator, saboti pe spate, stopuri noi, farurile noi sunt pe drum.... Mentionez ca in ultimii 8 ani de exploatare am bagat doar motorina, ulei si filtre.

A cazut un rulement pe spate, si 2 cruci cardanice (am aflat mai tarziu ca tre gresate daca te tot bagi prin rauri cu masina).....si m-a lasat odata alternatoru`....In rest NIMIC

O sa revin si cu poze....

Link spre comentariu

Bun seara tuturor,

Sunt fericitul posesor al unui Toyota LC 120 d4d euro 4 din 2006 si a venit timpul sa umblu la articulatii pentru prima data.

Vroiam sa intreb pe cei care au trecut prin aceste etape doua lucruri :

1) trebuie sa schimb amortizoarele fata ( unul dintre ele curge) si nu sunt hotarat ce sa cumpar . Originale la AlPadrino sunt in jur de 900 lei/buc , Sachs in jur de 500 lei, Monroe aprox 400, Kayaba aprox 350 lei/buc . Stiti cumva cine le echipeaza de fabrica cu amortizoare LC-uri le ?

2) trebuie sa schimb in afara de bucsi si bielete antiruliu si pivotul superior stg fata. Pe original nu vine decat impreuna cu bascula. Stiti cumva daca am vreo sansa sa gasesc doar pivotul la alt producator ?

Mentionez ca masina are 230.000 km si nu am umblat la nimic la suspensie , totul este original.

Merita sa pun alt ceva decat original ( TRW spre exemplu) si peste 6 luni sa umblu din nou la bielete , bucsi ...etc

Ce parere aveti , va-ti lovit de aceste probleme ?

Multumiri,

Link spre comentariu

Salut. De câteva zile sunt posesorul unui Grand Cherokee 2,7 din 2004 cu volan pe dreapta.

Mașina e foarte bine întreținută , km 200000 , piele bej , culoare maro metalizat . Merge foarte bine , totul funcțional. Singura problema care ma nemulțumește este ca nu are blocabile . Este modelul Quadra Track nu Quadra Drive. Dar încerc sa schimb grupurile sau măcar unu. Bineînțeles si cu ajutorul vostru.

Link spre comentariu

Va salut.

Am un Grand Cherokee 2,7 crd din 2004 cu transmisia Qadra Track fără LSD uri.

As putea oare sa schimb grupurile si sa pun de la modelul Quadra Drive cu blocabile ?

Si cum ar trebui sa schimb punțile cu totul sau numai grupurile ?

Link spre comentariu

Buna ziua,

Numele meu este Dorvos Catalin, am achiziționat de curând un Daihatsu Feroza '97.

Cu ajutorul și sfaturile voastre mi-aș dori să o transform într-o mașină Off road

Este un hobby nou, deci nu știu foarte multe despre asta

Link spre comentariu

Buna ziua, ma numesc bogdan sunt din baia mare si am si eu in achizitie un jeep grand cheroke 4.0 zj an 1996 si as cam vrea sa aflu mai multe despre el si despre problemele lor si remedierea lor.multumesc mult

Link spre comentariu

Salutare,

Ma bucur sa gasesc o comunitate atat de activa si pasionata de 4x4. Eu am luat primul contact cu domeniul asta anul trecut in decembrie cand mi-am cumparat un Jeep Grand Cherokee WJ din 99, 3.1 TD in care am investit vreo 10,000 E pana acum :)). Am aflat dupa achizitie ca nu a fost deloc inspirata alegerea motorului, dar motorul, cutia de viteze, de transfer si diferentialele sunt cam singurele componente de care nu m-am atins pana acum si care functioneaza ok. Acum, ca m-a prins microbul WJ, incerc sa cumpar un 4.7 benzina, sa-l modific pana ajung sa-l incalt cu anvelope de 37. Las mai jos si cateva poze cu masina.

Zi frumoasa si aventuri faine pe teren!

Cristi

926412947_WhatsAppImage2018-01-31at17_25_08.thumb.jpeg.67def6706ff30ab0b04b080fb578d769.jpeg

IMG_2035.thumb.JPG.8f2cc866a0178d3e13ecb0cadb49da4f.JPG

Link spre comentariu

Salut

Sunt Stefan, de pe langa Cluj si recent am achizitionat my first 4x4, (Disco2 2,5 td5,2001,manual 4x4 permanent, 7 locuri, suspensie aer spate.. momentan :) ), volan dreapta ..

Link spre comentariu

Salut!

Ma numesc Bogdan, sunt din Slatina, proaspat detinator de Mitsubishi Pajero Pinin 1.8 GDi .

Am mai avut in trecut Suzuki Vitara din '94 si Suzuki Jimny din '99, Mitsubishi Pajero 3.2 DID 2003

Link spre comentariu

Buna ziua!

Suntem Eli si Adina din Bucuresti, noi veniti in tara :)

Cautam de cumparat un Patrol Y61 pentru excursii lungi (inclusive camping) si noi neam bucura de ajutorul vostru.

In record am avut un mic Jimny, cu care ne-am bucurat mult, dar trebuia sa ramane acolo.

O zi frumoasa!

Editat de elifrik

Improvise

Adapt

Overcome

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare