Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Achizitie 4x4 pentru tractat

ciprian75
 Share

Recommended Posts

Salutare, in prezent detin un CRV hybrid cu care trag o barca de pescuit grea de 750 kg, cam de 2-3 ori pe luna. La una dintre iesiri, spre dupamiaza s-a “muiat asfaltul” si cand sa scot barca(fara rampa amrenajata) sistemul AWD a patinat rotile in gol, infundand-se in noroi, aprinzandu-se si check AWD(s-a incalzit probabil). Ca sa nu mai solicit excesiv CRV-ul ma gandesc sa achizitionez un 4x4 pentru tras barca si pentru deplasari ocazionale pe drumuri neamenajate, inzapezite, etc.( nu off road extrem) Ma gandesc sa fie un diesel de minim 130 hp sau benzina de minim 160 hp, 4x4 hi/low, motor nu mai mare de 2500(decat daca e autoutilitara sau maxim 3000 daca e pont 😂), sa se descurce bine pe asfalt pana la 120-130 km/h, frane bune, preferabil dupa 2005, sa nu cada tabla de pe ea si sa nu fie preferata mecanicilor 🤣. Pretul pana in 5000 eur. De la un fan Land Rover am primit recomandari de Freelander sau Discovery 3 dar ambele sunt stricacioase si cu intretinere scumpa. Voi ce imi recomandati? Multumesc!

Pe langa Terrano ar mai intra Land cruiser J9 cu motorul KZTE (sunt autoutilitare aduse de prin Olanda) dar trebuie atentie ca e plin netul de cazaturi ruginite. Discovery 2 se mai incadreaza dar trebuie tester. 

Oricum sa o ridici pe elevator sa nu iti trebuiasca o operatie de "reconstructie sasiu" si sa ai ceva buget sa o pui la punct. Masina aia de "4000" costa 500-600 sa o tarai in tara...

"A bon entendeur, salut!"

• 1 year later...

Sper ca postarea mea sa iti fie utila.Pur intamplator am o masina ce corespunde criteriilor tale.Am divortat si prioritatile mi s-au schimbat,altfel spus masina nu are bube.E un xc70 din 2005,echipare de varf Summum,cutie manuala cu 6 plus unu,fara gram de rugina si cel mai important fara probleme.Si la fel de important e faptul ca e la jumate din bugetul tau propus.Daca iti trezeste interesul dai mesaj,altfel macar am contribuit la rezolvarea dilemei tale.

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use