condorugalben Postat Aprilie 2, 2023 Partajează Postat Aprilie 2, 2023 Bună ziua. Este vorba de Freelander 1 Td4 (volan mutat ), ale cărui stergătoare nu mai funcționează. În primă faza nu a mai mers pe poziția cu temporizare. Nu a fost o problemă că am folosit poziția 1. După o lună nu a mai mers nici poziția 1. Am mers cu poziția 2. Fiind ultima variantă am cumpărat motoraș nou, care surpriză , mergea doar pe poziția 2. Am concluzionat că nu motorașul e de vină. Între timp a încetat să mai funcționeze și poziția 2, pe autostradă pe ploaie. Am băgat capul sub bord și instalația e cam vraiște. Menționez că pe treapta temporizare se aude sub bord dreapta, un releu care mai face treabă încă. Dacă mă îndrumați către un electrician ( în București) pentru această mașină, rămân profund îndatorat. Am fost la un atelier și îmi cereau mie schema electrică a mașinii, că ei nu o au !!!!!!! Mulțumesc anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Aprilie 3, 2023 Partajează Postat Aprilie 3, 2023 Salut, empatizez cu tine dar nu cred ca va face cineva mare lucru cu o masina modificata "pe genunchi" de niste nemernici(ca doar astia pot face asa ceva), oammenii normali la cap nu muta volanele de pe o parte pe alta, PUNCT....schemele nu mai ajuta pe nimeni, cica "volan mutat", pai pentru asta e nevoie de tot felul de improvizatii de prost gust.. ai nevoie de un electrician auto foarte priceput care pur si simplu sa refaca tot circuitul si nu cred ca se prea baga nimeni, sau daca o face te va costa cat masina aia batjocorita din start. Nasol, iti doresc multa bafta NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate