Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

  • GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intrebari WJ/WK


Recommended Posts

Am deschis un alt topic unde cautam o masina buna la toate, inclusiv oras si overlanding. Dar poate ca ar fi o varianta mai buna sa folosesc doua masini, una pentru asfalt si una pentru plimbari in afara asfaltului.

Asadar, printre alte variante de masini dedicate plimbarilor prin natura, mi-a retinut atentia Grand Cherokee, care par bunicele pentru ce vreau eu si  la preturi cinstite.

 

Cu ce intrebari v-as ruga sa ma ajutati voi:

-Intre WJ si WK sunt diferente mari in off-road?

-Am inteles ca la WJ se pot pune diferentiale blocabile si se poate schimba relativ usor cutia de transfer cu NP231, care se poate bloca in 4LO, in timp ce la WK se gaseste doar pentru spate diferential blocabil si raman cu cutioa de transfer cu vascocuplaj. Am inteles bine?

-Nu am vazut WJ care sa imi convina (adica autoutilitar), dar am gasit un WK. La genul de trasee pe care as vrea sa le abordez (cabana Ciucas, Tabla Butii, Strategica, varful Penteleu, varful Iezer, Apuseni) se descurca bine si Wk sau e mai bine sa astept pana ce gasesc un WJ?

-Exista alte avataje pe care WJ le are si WK nu, sau invers?

-Ar fi mai indicat, poate, sa caut un Pajero, pentru comportament in off-road si fiabilitate? Exclud Patrol, Landcruiser, Rexton, Galloper, Frontera, Trooper din motive de cost si/sau comportament pe sosea.

 

Multumesc.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Mai am niște întrebări cu care v-aș ruga sa mă ajutați. 

Am înțeles că în 2008 s-a făcut un facelift la modelul WK/WH. În afară de farurile cu xenon, ce alte deosebiri ar fi față de varianta pre facelift, s-au mai rezolvat și din problemele tehnice? 

Dacă găsesc o mașină, as vrea să o duc la verificat. Ce părere aveți despre Jeep Comservice de pe strada Odei? Mă pot baza pe ei pentru verificarea temeinică a mașinii? 

Am găsit una cu kilometri putini și preț foarte bun dar sta pe Olx din Februarie, ceea ce e dubios. Ce părere aveți despre ea? Poate as putea rezolva eventualele probleme cu 1000 - 2000 de euro. https://www.olx.ro/d/oferta/jeep-grand-cherokee-jeep-grand-cherokee-3-0-limited-facelift-IDgP8QF.html

 

Mulțumesc! 

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use