mihai_80 Postat Iunie 12, 2023 Partajează Postat Iunie 12, 2023 Salutare, Aveti idee un pot sa gasesc un service decent pt LR disco 2 in Bucuresti? Masina pierde ulei in partea din fata ( probabil actuatorul A.C.E.), iar cand merg pe teren accidentat se aude un zgomot ciudat ca si cum se misca caroseria pe sasiu , parca in partea din spate a masinii( ma pricep la mecanica sau auto…Not). Masina a fost modificata de fostul proprietar kit lift 5cm - au fost scoase pernele de aer Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
insider Postat Decembrie 29, 2023 Partajează Postat Decembrie 29, 2023 Salut, Trebuie sa fii atent la partea cu pierdut ulei ACE, deoarece daca ramai fara ulei in vas/instalatie, pompa de ACE risca sa se blocheze, o sa frece cureaua de accesorii pe ea, si o sa-ti ia foc izolatia aia/carpa aia de sub capota (si nu numai). Au fost si sunt multe cazuri. In zona actuatorului poate pierde lichid din 2 motive, din ce stiu: 1) daca e distrus /crapat/rupt burduful actuatorului,si au intrat mizerii care au afectat etansarea pistonului/tijei actuatorului, si pierde pe acolo 2) alea 2 furtune care intra in actuator au niste saibe speciale, in timp se uzeaza si poate pierde pe acolo. Eu nu am avut parte de nici una din cele 2 situatii, ci de una mai interesanta: Intai mi s-a fisurat unul din furtunele care duce la actuatorul ACE fata (se frecase de instalatia electrica, de copex-ul ei) atat de mult,incat a trecut prin spirele alea de plastic ce inconjoara furtunul,si de camasa furtunului,pana in punctul in care pierdeam lichid ca la balamuc. Apoi la 1-2 ani distanta, mi s-a fisurat unul din cele 2 furtune care merg la actuatorul spate. Pentru ambele situatii am aplicat o solutie nu prea inteligenta/tehnica,dar care tine de atunci : am taiat acolo unde era fisurat/rupt, si am pus un ștuț metalic si 2 coliere, si so far so good. Ala fata m-a tinut sa merg prin Europa si Turcia 2022. Referitor la ce auzi pe spate, pot fi: 1) bucsele Watts 2) o bucsa de la actuatorul ACE sau 3) bielete anti-ruliu/bucse bara stabilizatoare (cred) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate