radwell Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 Salutare grup ! Am o problema la cutia de viteze automate, imi curge uleiul, tin sa mentionez ca in trecut am schimbat simeringul dintre cutia de viteze si cutia de transfer. Acuma pare sa fie scurgerea din alta partea, in partea stanga a cutiei (roata fata stanga), lasa o pata jos cam cat o moneda de 50 de bani, de unde credeti ca ar putea fi ? Momentan cutia merge si schimba bine, dar as vrea sa remediez problema cat mai repede nu as vrea sa raman fara ulei in cutie. Ar trebui data cutia jos pentru a remedia problema ? eu ma gandesc sa nu fie garnitura de la baia de ulei. Pareri @sierrafery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radwell Postat Iunie 15, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2023 Atasez si o poza, am incercat eu cu silicon pe deasupra dar se pare ca nu a mers... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Iunie 16, 2023 Partajează Postat Iunie 16, 2023 Salut, spala zona de ulei, baga un aditiv/substanta de contrast de detectare scurgeri ulei cu UV in cutie apoi dupa ce apare scurgerea verifica cu lanterna UV si daca e fluorescent esti sigur ca e din cutie, daca nu atunci e din transfer sau motor si poti sa le iei pe rand tot cu metoda UV pana identifici sursa. Bafta Edit, asta e bun https://www.emag.ro/colorant-fluorescent-detector-scurgeri-mecatech-colorant-jaune-fluo-1l-121001/pd/DP1SF7BBM/ NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radwell Postat Iunie 16, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2023 2 hours ago, sierrafery said: Salut, spala zona de ulei, baga un aditiv/substanta de contrast de detectare scurgeri ulei cu UV in cutie apoi dupa ce apare scurgerea verifica cu lanterna UV si daca e fluorescent esti sigur ca e din cutie, daca nu atunci e din transfer sau motor si poti sa le iei pe rand tot cu metoda UV pana identifici sursa. Bafta Edit, asta e bun https://www.emag.ro/colorant-fluorescent-detector-scurgeri-mecatech-colorant-jaune-fluo-1l-121001/pd/DP1SF7BBM/ Multumesc tare pentru raspuns. Parerea mea este ca din cutia de transfer nu ar avea cum deoarece scurgerea este undeva in partea stanga a cutiei de viteze iar cutia de transfer este in partea dreapta. De la planetara stanga am verificat si nici de acolo nu pare sa fie. Lichidul este de culoare visinie sau ceva pe acolo, din motivul asta am eliminat si posibilitatea uleiul de motor, iar celelalte lichide, precum servo, frane, le am verificat din vas si au nivelul corespunzator, de asta ma si duce putin in eroare, eu din ce am verificat nu pare sa curga mereu, de exemplu daca opresc masina, sterg cutia, nu lasa pata a doua zi, ceea ce ma face sa ma gandesc ca lichidul se pierde in mers iar in stationare se prelinge pana jos. Din cred eu, scurgerea ar proveni undeva la jumatate cutiei de viteze, pare sa fie o garnitura sau ceva silicon vechi. Cutia asta de viteze se da relativ usor jos, sau e ceva mai complicat ? Mersi mult pentru raspuns ! Cu stima ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Iunie 25, 2023 Partajează Postat Iunie 25, 2023 Conducta de la aerisitorul de pe IRD mai exista? Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate