qumatru Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Va salut. Dupa 23 de ani de Nissan Patrol, am trecut in familia Toyota. Im a doua imagine se poate observa Toyota protect in actiune la prima spalare a masinii. Planul este sa o echipez de overlanding, dar nu voi mai face modificari atat de definitive cum am facut la Nissan. Am in plan urmatoarele: Marchiza 270 grade Masa haion Portbagaj: imi place linia de produse Frontrunner, daca are cineva si imi poate impartasi o parere de utilizator mi-ar fi de folos. Prize 12v spate: masina vine cu o priza de 220v, 100w, insa nu are si 12v in portbagaj Cric pneumatic Recovery tracks Compresor Troliu Generator solar/powerbank: Bluetti sau ceva similar, all in one, portabil. Mi se pare mai practic decat a doua baterie montata si toate chestiile fixe pe masina cum acum in Nissan. Panouri pliabile undeva intre 200-400w Bucatarie(am vazut un concept fain la GTC si cand voi avea timp voi urmari niste reviewuri, este vorba de iKamper AIOKS) iau in considerare, dar nu sunt convins inca: Rezervor auxiliar Bara spate cu suport roata de rezerva Optiuni pentru lift inca nu am explorat. Nu stiu cum s-ar integra in conditiile in care daca inteleg bine fata e cu suspensie clasica si spatele pe perne. Ar fi interesant un sistem care sa ridice si sa coboare intreaga masina. Anvelope mai mari: desi am fost convins de utilitatea lor pe Nissan, aici nu stiu cum poate afecta asta tinuta de drum a masinii si cele 1000000 de sisteme electronice diferite. Nissan Patrol GR Y61 3.0 turbo diesel intercooler 2000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharky Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 (edited) Salut, s-o stapanesti sanatos si sute de mii de KM fara probleme cu ea ! Eu am o varianta mai veche fabricata in Dec. 2016 si inmatriculata in Feb. 2017, este cea cu grila diferita inceputul lui 2017 cred ca s-au facut ultimele. Eu am 2 baterii si 2 blocante central si spate 7 locuri si DVD central sus pe plafon (Luxury AVS). A ta este cumva varianta Luxury AVS ? Marius. Edited September 20, 2023 by sharky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts