Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Masina mea 2023 LC 150 PRADO

qumatru
 Share

Recommended Posts

Va salut. Dupa 23 de ani de Nissan Patrol, am trecut in familia Toyota.

Im a doua imagine se poate observa Toyota protect in actiune la prima spalare a masinii.

Planul este sa o echipez de overlanding, dar nu voi mai face modificari atat de definitive cum am facut la Nissan.

Am in plan urmatoarele: 

Marchiza 270 grade
Masa haion
Portbagaj: imi place linia de produse Frontrunner, daca are cineva si imi poate impartasi o parere de utilizator mi-ar fi de folos.
Prize 12v spate: masina vine cu o priza de 220v, 100w, insa nu are si 12v in portbagaj
Cric pneumatic
Recovery tracks
Compresor
Troliu
Generator solar/powerbank: Bluetti sau ceva similar, all in one, portabil. Mi se pare mai practic decat a doua baterie montata si toate chestiile fixe pe masina cum acum in Nissan.
Panouri pliabile undeva intre 200-400w
Bucatarie(am vazut un concept fain la GTC si cand voi avea timp voi urmari niste reviewuri, este vorba de iKamper AIOKS)

iau in considerare, dar nu sunt convins inca:

Rezervor auxiliar
Bara spate cu suport roata de rezerva

Optiuni pentru lift inca nu am explorat. Nu stiu cum s-ar integra in conditiile in care daca inteleg bine fata e cu suspensie clasica si spatele pe perne. Ar fi interesant un sistem care sa ridice si sa coboare intreaga masina.

Anvelope mai mari: desi am fost convins de utilitatea lor pe Nissan, aici nu stiu cum poate afecta asta tinuta de drum a masinii si cele 1000000 de sisteme electronice diferite.

20230811_113619.jpg

20230811_113105.jpg

Nissan Patrol GR Y61 3.0 turbo diesel intercooler 2000

• 4 weeks later...

Salut, s-o stapanesti sanatos si sute de mii de KM fara probleme cu ea !

Eu am o varianta mai veche fabricata in Dec. 2016 si inmatriculata in Feb. 2017, este cea cu grila diferita inceputul lui 2017 cred ca s-au facut ultimele.

Eu am 2 baterii si 2 blocante central si spate 7 locuri si DVD central sus pe plafon (Luxury AVS).

A ta este cumva varianta Luxury AVS ?

Marius.

Edited by sharky

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use