Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesiri in DOBROGEA...

asfalttango

Postări Recomandate

Deschid acest thread cu scopul de a posta informatii si fotografii de la iesirile single sau in grup in zona noastra a Dobrogei...Orice propunere de locatie(in zona) este binevenita.

Se poate considera si un thread propuneri de intilniri pentru zona noastra... :h5

Deja ne-am adunat citiva dobrogeni... :h5

Vin si cu o fotografie incitanta...

http://i212.photobucket.com/albums/cc178/asfalttango/MAD-ENISALA/IMAG0051.jpg

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Iesiri in DOBROGEA...

Pe acolo nu am ajuns si suna interesant....

Am fost in zona DUNARENI-ALIMANU-RASOVA si este super...

Acum ca am si carnetul inapoi mi-am propus pentru duminica o iesire la Grindul Chituc...sa vad natura iarna..

Link spre comentariu

Frumos! Si noi ne-am propus ca urmatoarea iesire sa fie la Enisala

Incercam timid sa legam o echipa aici la Constanta

Se pare ca nu suntem singurii :W

Cateva fotografii de la Cheile Dobrogei

Vrabia... malai viseaza.
Link spre comentariu

La Rasova este frumos tare(dar cam scumpe casele si terenurile).Au fost putin afectati de inundatiile mari de acu 2-3 ani.Dar zona e frumoasa si ofera citeva dealuri impadurite dar si albia Dunarii :ha: unde noroiul e la el acasa...

La CHEILE DOBROGEI nu am ajuns decit acum vreo 10 ani(deja nu mai stiu cum arata)...

Chiar daca miine ploua ma urc in masina si dau o tura la CORBU pe plaja si in cariera si apoi la Grind...Trebuie sa imi scot pirleala cit am stat fara carnet si cit m-au ambitionat colegii forumisti care s-au luptat cu muntele si zapada...eu ma duc sa ma lupt cu nisipul :ha:

KERIM nu stiu cu ce as putea sa te ajut...doar cu ceva numere de tel de la dezmembrari(MUZAFAR-CT,GABI-Techirghiol,Ovidiu-CT)

Link spre comentariu

frumoase meleaguri .... cunosc toate coclaurile de pe malurile dunarii ... in special in balta ialomitei si balta brailei ...

ma alatur voua daca faceti iesiri in zona Cheile Dobrogei ,Capidava(topalu) , manastirea Dervent, sau alte zone de interes...unde am trecut de zeci de ori f aproape fara a le vizita....

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

Eu stau si mai aproape si nu le-am vazut... :h5 .Daca ne stringem...anuntam aici :h5

@Kerim.....Ovidiu are dezmembrarile din spate de la fabrica de piine(pe linga mine).Are o hala de piese si mai stie diverse persoane...

Link spre comentariu

Adriane , sa ne pui poze , sa vedem si noi marea pe furtuna(si masina ta , ca vad ca o tii secreta :ha: ) ,

da ai grija prin nisip ca e nasol daca nu ai un partener. :h5

Apropo , vii saptamana viitoare la actiune?

Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp.
Link spre comentariu

Marea este cea mai frumoasa cind este suparata(daca o privesti de pe mal de la caldura) :h5

Cu siguranta vin cu ceva foto....Masinuta nu e secreta(am pus foto pe threadul cu sfaturi la achizitie)

Din pacate la evenimentul de pe 20 voi participa doar cu gindul si privind fotografiile facute de voi :h5

http://i212.photobucket.com/albums/cc178/asfalttango/th_IMAG0289.jpg

http://i212.photobucket.com/albums/cc178/asfalttango/th_IMAG0282.jpg

Link spre comentariu

Vizitator redscarlet

frumoase meleaguri .... cunosc toate coclaurile de pe malurile dunarii ... in special in balta ialomitei si balta brailei ...

ma alatur voua daca faceti iesiri in zona Cheile Dobrogei ,Capidava(topalu) , manastirea Dervent, sau alte zone de interes...unde am trecut de zeci de ori f aproape fara a le vizita....

Bravo tie... slp

Link spre comentariu

Prin Cheile Dobrogei am trecut in 2006 ca pilot la rallyraid Trophy Dobrogea a fost de succes loc.II. Sincer nu prea imi aduc aminte decat de stinci si tufe ca treceam prea concentrat si in viteza

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu

Azi am iesit la o plimbare de dezmortire....eu si masina :h5

Timp innorat,temp 2-3 grade,vint puternic... traseu CT-NAVODARI-CORBU-VADU-GRINDUL CHITUC....appx 110 km dus-intors.

Marea a fost mirifica....pustiu...pacat ca nu pot reproduce zgomotul marii+al vintului...

Citeva fotografii...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare