asfalttango Postat Decembrie 12, 2008 Partajează Postat Decembrie 12, 2008 Deschid acest thread cu scopul de a posta informatii si fotografii de la iesirile single sau in grup in zona noastra a Dobrogei...Orice propunere de locatie(in zona) este binevenita. Se poate considera si un thread propuneri de intilniri pentru zona noastra... :h5 Deja ne-am adunat citiva dobrogeni... :h5 Vin si cu o fotografie incitanta... http://i212.photobucket.com/albums/cc178/asfalttango/MAD-ENISALA/IMAG0051.jpg Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 12, 2008 Partajează Postat Decembrie 12, 2008 Re: Iesiri in DOBROGEA... faina zona...pe mine m-ar interesa o iesire pe malul Dunarii....de la Cernavoda pana pe la Isaccea....sunt si ceva drumuri pe acolo ...poate gasca din Constanta ne poate spune mai multe :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 12, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2008 Re: Iesiri in DOBROGEA... Pe acolo nu am ajuns si suna interesant.... Am fost in zona DUNARENI-ALIMANU-RASOVA si este super... Acum ca am si carnetul inapoi mi-am propus pentru duminica o iesire la Grindul Chituc...sa vad natura iarna.. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudolf Postat Decembrie 12, 2008 Partajează Postat Decembrie 12, 2008 Re: Iesiri in DOBROGEA... Frumos! Si noi ne-am propus ca urmatoarea iesire sa fie la Enisala Incercam timid sa legam o echipa aici la Constanta Se pare ca nu suntem singurii :W Cateva fotografii de la Cheile Dobrogei Vrabia... malai viseaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 12, 2008 Partajează Postat Decembrie 12, 2008 Re: Iesiri in DOBROGEA... patrupeda cea rosie e cumva a lui Kherim? :grin: faina zona cetatii Enisala Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudolf Postat Decembrie 12, 2008 Partajează Postat Decembrie 12, 2008 Re: Iesiri in DOBROGEA... Kerim, Kerim estem dar saracu' e in doliu. A rupt arborele cotit. Vrabia... malai viseaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Decembrie 12, 2008 Partajează Postat Decembrie 12, 2008 Re: Iesiri in DOBROGEA... Aman aman.....lasam bre......arkadashi multi pe forum estem....... Rezolvam cumva......tamam arbore nou faceam rost...... cok guzel arbore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 12, 2008 Partajează Postat Decembrie 12, 2008 Re: Iesiri in DOBROGEA... Bravo...nasul fiicei mele....constanten....are bunicii la Rasova....trebuie sa-l interoghez mai puternic vis a vis de zona respectiva :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Decembrie 13, 2008 Partajează Postat Decembrie 13, 2008 Re: Iesiri in DOBROGEA... de unde stiam bre turceste?amman , aman ... :1 :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Decembrie 13, 2008 Partajează Postat Decembrie 13, 2008 Re: Iesiri in DOBROGEA... :grin: fost marinar deh.....prieteni multi.......turci....tatari....machidoni........toti super baieti :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 13, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2008 Re: Iesiri in DOBROGEA... La Rasova este frumos tare(dar cam scumpe casele si terenurile).Au fost putin afectati de inundatiile mari de acu 2-3 ani.Dar zona e frumoasa si ofera citeva dealuri impadurite dar si albia Dunarii :ha: unde noroiul e la el acasa... La CHEILE DOBROGEI nu am ajuns decit acum vreo 10 ani(deja nu mai stiu cum arata)... Chiar daca miine ploua ma urc in masina si dau o tura la CORBU pe plaja si in cariera si apoi la Grind...Trebuie sa imi scot pirleala cit am stat fara carnet si cit m-au ambitionat colegii forumisti care s-au luptat cu muntele si zapada...eu ma duc sa ma lupt cu nisipul :ha: KERIM nu stiu cu ce as putea sa te ajut...doar cu ceva numere de tel de la dezmembrari(MUZAFAR-CT,GABI-Techirghiol,Ovidiu-CT) Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Decembrie 13, 2008 Partajează Postat Decembrie 13, 2008 Re: Iesiri in DOBROGEA... care ovidiu? nu-l cunosc. ala de pe dorului? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Decembrie 13, 2008 Partajează Postat Decembrie 13, 2008 Re: Iesiri in DOBROGEA... frumoase meleaguri .... cunosc toate coclaurile de pe malurile dunarii ... in special in balta ialomitei si balta brailei ... ma alatur voua daca faceti iesiri in zona Cheile Dobrogei ,Capidava(topalu) , manastirea Dervent, sau alte zone de interes...unde am trecut de zeci de ori f aproape fara a le vizita.... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 13, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2008 Re: Iesiri in DOBROGEA... Eu stau si mai aproape si nu le-am vazut... :h5 .Daca ne stringem...anuntam aici :h5 @Kerim.....Ovidiu are dezmembrarile din spate de la fabrica de piine(pe linga mine).Are o hala de piese si mai stie diverse persoane... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 13, 2008 Partajează Postat Decembrie 13, 2008 Re: Iesiri in DOBROGEA... Adriane , sa ne pui poze , sa vedem si noi marea pe furtuna(si masina ta , ca vad ca o tii secreta :ha: ) , da ai grija prin nisip ca e nasol daca nu ai un partener. :h5 Apropo , vii saptamana viitoare la actiune? Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 13, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2008 Re: Iesiri in DOBROGEA... Marea este cea mai frumoasa cind este suparata(daca o privesti de pe mal de la caldura) :h5 Cu siguranta vin cu ceva foto....Masinuta nu e secreta(am pus foto pe threadul cu sfaturi la achizitie) Din pacate la evenimentul de pe 20 voi participa doar cu gindul si privind fotografiile facute de voi :h5 http://i212.photobucket.com/albums/cc178/asfalttango/th_IMAG0289.jpg http://i212.photobucket.com/albums/cc178/asfalttango/th_IMAG0282.jpg Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Decembrie 13, 2008 Partajează Postat Decembrie 13, 2008 Re: Iesiri in DOBROGEA... frumoase meleaguri .... cunosc toate coclaurile de pe malurile dunarii ... in special in balta ialomitei si balta brailei ... ma alatur voua daca faceti iesiri in zona Cheile Dobrogei ,Capidava(topalu) , manastirea Dervent, sau alte zone de interes...unde am trecut de zeci de ori f aproape fara a le vizita.... Bravo tie... slp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 Re: Iesiri in DOBROGEA... Prin Cheile Dobrogei am trecut in 2006 ca pilot la rallyraid Trophy Dobrogea a fost de succes loc.II. Sincer nu prea imi aduc aminte decat de stinci si tufe ca treceam prea concentrat si in viteza 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 14, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2008 Re: Iesiri in DOBROGEA... Azi am iesit la o plimbare de dezmortire....eu si masina :h5 Timp innorat,temp 2-3 grade,vint puternic... traseu CT-NAVODARI-CORBU-VADU-GRINDUL CHITUC....appx 110 km dus-intors. Marea a fost mirifica....pustiu...pacat ca nu pot reproduce zgomotul marii+al vintului... Citeva fotografii... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 14, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2008 Re: Iesiri in DOBROGEA... din nou foto... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 14, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2008 Re: Iesiri in DOBROGEA... iar foto... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 14, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2008 Re: Iesiri in DOBROGEA... si iar .... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 14, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2008 Re: Iesiri in DOBROGEA... si iar citeva... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 15, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2008 Re: Iesiri in DOBROGEA... Din nou foto... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 15, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2008 Re: Iesiri in DOBROGEA... ..si inca... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate