Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

  • GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

m-a lasat telecomanda-n drum - sfaturi achizitie una noua?


belogerer
 Share

Recommended Posts

salut si dupa cum spune titlul am ramas in parcare la lidl ca prostovanul langa caruta. refuza sa se deschida din telecomanda si daca foloseam cheia se deschidea dar refuza sa porneasca si ledul rosu ramanea aprins(cel de la alarma/imobilizator). nu functionau nici celelalte usi adica nu puteam sa le deschid. curios dar alarma nu a plecat ca imi era ca trezesc toata parcarea. telecomanda avea baterie de o luna tot din lidl luata. nu-i nimic cumpar o baterie noua. evident in lidl nu mai aveau dar am gasit la 30 lei bucata varta intr-un kaufland din relativa apropiere. nici cu aia nu a vrut asa ca mi-am luat cumparaturile in spate si am pornit spre casa dupa a doua telecomanda. noroc ca eram relativ aproape..

cu a doua telecomanda a mers dar am ramas cu stres si clar trebuie sa cumpar o telecomanda functionala. de unde ma sfatuiti sa achizitionez? pe landatelier e 511 lei. gasesc mai ieftin in alta parte? merita sa iau una de la dezmembrari?

Link to comment
Share on other sites

m-am mai documentat si am incercat sa procedez asa cum s-a recomandat in topicul asta: 

 

dar din pacate nu functioneaza. asa ca intrebarea ramane - de unde cumpar o telecomanda?

 

Link to comment
Share on other sites

Salut, de la dezmembrari, alea noi sunt cam in jur de 100 Euro peste tot... sunt variante chinezesti dar nu stiu daca se pot si sincroniza... mai poti verifica sa nu fie o lipitura rece la holderul bateriei sa se mai strica microswitchurile care se pot si alea schimba si se gasesc de cumparat.

vezi filmuletele poate ai noroc sa fie asa ceva:

 

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

 

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use