crss1 Postat Octombrie 11, 2023 Partajează Postat Octombrie 11, 2023 Salutare! Intreb, poate stie cineva. Se da un L322 TD6 cu tijele de la sensorii de inaltime modificate pt un lift mai mare(ex johnson rods). La fiecare oprire si inchidere a masinii, coboara in acces height. Nu ma deranjeaza foarte mult, oricum se ridica in normal height cand depasesc 30 km/h si ramane asa pana cand o incui iar, dar ma gandesc la compresor care munceste cam mult. Din cate stiu pe acest model nu exista o optiune a eas-ului de autoacces height. Sa fie din cauza tijelor pt inaltime? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crss1 Postat Octombrie 12, 2023 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2023 Problema rezolvata. Butonul de pe portiera care comanda acces mode era conectat la o alta mufa si zapacise calculatorul de suspensii. Cand am desfacut fata de usa si am scos mufa din buton,am constatat ca mai era o mufa identica si libera. Am conectat-o pe cea libera in locul celei conectate si masina nu mai coboara in acces mode la oprirea motorului. Oglinzile nu au motoras de pliere si probabil mufa este pusa din fabrica pt cele cu oglinzi pliabile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate