bogdan.sb Posted December 9, 2023 Share Posted December 9, 2023 Salutare, vreau sa cumpar o trusa de chei tubulare. M-am oprint la 2 modele (Dedem...): Stanley Automotive 72 piese si Proxxon Industrial 2300 29 piese Ignorand complet numarul de piese si pretul, dintre piesele de 1/2 care este mai calitativa (robusta, fiabila, ergonomica, usor de curatat, rugineste mai greu etc)? Va rog raspunsuri din experienta voastra, sau a cunoscutilor si cat mai repede. Am nevoie sa cumpar zilele urmatoare Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan.sb Posted December 9, 2023 Author Share Posted December 9, 2023 Heeeelp ..... Nicio parere? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crispus Posted December 10, 2023 Share Posted December 10, 2023 Nu stiu nimic de cele 2 marci propuse. Stiu ca nu despre YATO ai intrebat, dar eu am luat majoritatea sculelor de la ei. Nu au ruginit, pret/calitate decenta. Stiu pe cineva care le foloseste in regim de service auto part time aproape zilnic si e multumit de ele... Si nu cred ca-s mai scumpe decat cele mentionate de tine Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan.sb Posted December 10, 2023 Author Share Posted December 10, 2023 Multumesc ptr raspuns. Yato am un compresor care isi face treaba. Dar, totusi as vrea si pareri despre cele 2 branduri. Am eu un fix. Mi s-a spus pata pe una din cele 2 truse si nu stiu pe care sa o aleg Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan.sb Posted December 11, 2023 Author Share Posted December 11, 2023 Inca mai sper sa ma lamureasca cineva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ion_Bumbu Posted December 12, 2023 Share Posted December 12, 2023 Am lucrat doar cu Proxxon, sint bine finisate, par a fi bune. Puteti incerca si Beta. https://www.scule-beta.ro/cumpara/trusa-tubulare-si-accesorii-cu-actionare-de-1-2-923e-c25-586 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan.sb Posted December 16, 2023 Author Share Posted December 16, 2023 In final am cumparat Stanley Fatmax 801 piere (1/2 si 1/4, 120 dinti). Cel putin la aspect, finisaje, specificatii este mult peste Stanley "clasic". Stanley Automotive 72 de care aminteam eu mai sus, la o privire mai atenta este clar o "chinezarie" ieftina. Ramane de vazut in practica cum o sa se comporte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ion_Bumbu Posted December 21, 2023 Share Posted December 21, 2023 S-o folositi sanatos si sa tina 100 de ani fara reparatii! Pe mine Stanley m-a dezumflat prin anii 98-99 cind am luat un cleste spiț pentru electricieni si la prima utilizate s-au strimbat falcile, materialul era necalit. De atunci ma feresc de ei, prefer Yato. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan.sb Posted December 25, 2023 Author Share Posted December 25, 2023 Sincer, cu Yato am o problema mai mult teoretica: din cate stiu eu, nu au fabrici proprii ci isi aplica brandul pe produse fabricate de terti. Nu inseamna neaparat ca nu sunt bune, dar am eu o retinere ... Asa cum am scris si mai sus, am un compresor auto care isi face treaba, dar am cumparat Yato intrucat a fost un raport pret/ caracteristici decent ... Oricum, o sa vad in timp daca ce am cumparat merita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts