Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Trusa tubulare Stanley sau Proxxon

bogdan.sb
 Share

Recommended Posts

Salutare,

vreau sa cumpar o trusa de chei tubulare.

M-am oprint la 2 modele (Dedem...):

Stanley Automotive 72 piese

si Proxxon Industrial 2300 29 piese

Ignorand complet numarul de piese si pretul, dintre piesele de 1/2 care este mai calitativa (robusta, fiabila, ergonomica, usor de curatat, rugineste mai greu etc)?

Va rog raspunsuri din experienta voastra, sau a cunoscutilor si cat mai repede. Am nevoie sa cumpar zilele urmatoare

Multumesc

Nu stiu nimic de cele 2 marci propuse. Stiu ca nu despre YATO ai intrebat, dar eu am luat majoritatea sculelor de la ei. Nu au ruginit, pret/calitate decenta. Stiu pe cineva care le foloseste in regim de service auto part time aproape zilnic si e multumit de ele... Si nu cred ca-s mai scumpe decat cele mentionate de tine

In final am cumparat Stanley Fatmax 801 piere (1/2 si 1/4, 120 dinti). Cel putin la aspect, finisaje, specificatii este mult peste Stanley "clasic". Stanley Automotive 72 de care aminteam eu mai sus, la o privire mai atenta este clar o "chinezarie" ieftina. Ramane de vazut in practica cum o sa se comporte

S-o folositi sanatos si sa tina 100 de ani fara reparatii!

Pe mine Stanley m-a dezumflat prin anii 98-99 cind am luat un cleste spiț pentru electricieni si la prima utilizate s-au strimbat falcile, materialul era necalit.

De atunci ma feresc de ei, prefer Yato.

Sincer, cu Yato am o problema mai mult teoretica: din cate stiu eu, nu au fabrici proprii ci isi aplica brandul pe produse fabricate de terti. Nu inseamna neaparat ca nu sunt bune, dar am eu o retinere ...

Asa cum am scris si mai sus, am un compresor auto care isi face treaba, dar am cumparat Yato intrucat a fost un raport pret/ caracteristici decent ...

Oricum, o sa vad in timp daca ce am cumparat merita 😁

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use