insider Postat Decembrie 29, 2023 Partajează Postat Decembrie 29, 2023 Salut. Vin cu o rugaminte/intrebare: are cineva un link / site / sau o lista sau imi poate spune din experienta, cat mai detaliat, tot ce trebuie decuplat atunci cand vreau sa dau jos caroseria de pe un Discovery 2 (TD5, manuala, ACE, suspensii pe arc, aer conditionat, etc). De asemenea, tot din experienta voastra (cei care ati mai facut asta), ce risca sa se mai rupa/distruga in acest procedeu si la ce sa mai belesc ochii? Multumesc anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Decembrie 29, 2023 Partajează Postat Decembrie 29, 2023 Salut, eu unul nu am experienta proprie cu asta, cel mai bun link gasit e asta https://www.pressreader.com/uk/land-rover-monthly/20211101/282849374089318 1 NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
insider Postat Ianuarie 11, 2024 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2024 Multumesc frumos, sierrafery. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate