Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cod eroare 3 amigos

camel

Postări Recomandate

Salutare,

De cateva luni sunt posesor de un discovery 2 manual din 2004. TD5 bineinteles :))

Masina e una stock, fara modificari. Singura modificare ar fi niste anvelope putin mai mari.

Dupa ce am luat masina la o luna mi s-au aprins in bord 3 amigos plus frana de mana. Am cautat sa vad care ar fi problema, si m-am uitat la acel shuttle valve circuit. Am observat ca propritarul de la care am luat-o a facut acel bypass si eu am mai verificat rezistenta din circuit cum este explicat aici la minutul 12:30. La mine se comporta ca si in clip.

Pe tester imi da eroarea din poza. Inainte de a schimba pompa de abs, mai este recomandat de verificat ceva? Am mai citit pe niste forumuri ca schimbarea lichidului de frana ar rezolva problema. Ceva pareri?

Screenshot (2).png

Disco2 TD5 2004 manual

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut, e plin netul de tot felul de ineptii despre ABS-ul la D2, chiar si in acel video, masuratoarea e OK dar la final e gresit pentru ca firul gaben/verde trebuie taiat silegat de partea care mere catre ECU nu infipt in el deoarece daca problema e un scurt circuit in modulator ala va veni in paralel cu modificarea si nu va avea nici un efect, s-a intamplat nu o data... lichidul de frana nu are nimic cu codul pe care il ai, in primul rand schimba releul R10 cu unul nou si da cu spray de contacte in mufa pompei(aia rotunda atasata de modulator cu doua fire mai groase) e destul de greu de deconectat dar insista, ca sa verifici pompa dai direct 12V(minusul pe negru) in partea care intra in modul si daca auzi ca bazaie atunci pompa e OK, daca nu bazaie sau merge intermitent doar atunci schimbi modulul... alte verificari sunt descrise aici https://www.rswsolutions.com/index.php/discovery-ii-abs-codes penultimul link de jos cu codul tau(si asta are o mica erore ca e vorba de FL11 nu F1) pentru conectoare ai aici https://www.rswsolutions.com/index.php/discovery-ii-abs-connectors (C0507 e pompa) pt orice coduri la ABS te ghidezi de pe acel site ca e cel mai bun chiar daca nu perfect. Bafta si daca mai vrei alte raspunsuri respecta ce srie in semnatura mea cu rosu despre profil

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare