Coca_SnK Posted March 2 Share Posted March 2 (edited) Hello guys , dupa cum spune si titlul foarte mult condes in interior, dar chestia ciudată este ca gasesc intr-un singur loc, mai exact pe covorasul de la sofer, nu sub, nu langa, nu pe cel din dreapta . Masina e folosita destul de rar si sta afara, as vrea sa ii pun o husa dar mi-e sa nu fac mai rau. Credeti ca niste saculeti cu silicagel ar ajuta ? Multumesc Edited March 2 by Coca_SnK Link to comment Share on other sites More sharing options...
dell_ser Posted March 2 Share Posted March 2 Nisip dentru pisici intr-o soseta. O arinci cub scaun si gata, ieftin si eficient. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coca_SnK Posted March 3 Author Share Posted March 3 13 hours ago, dell_ser said: Nisip dentru pisici intr-o soseta. O arinci cub scaun si gata, ieftin si eficient. Mersi pentru pont, dar este vreo problemă care cauzează acest condens destul de puternic sau e ceva normal pentru o mașină care stă afară si e folosită destul de rar? In mod normal eu folosesc doar la sfârșit de săptămâna ca sa-i mai plimb fluidele prin ea, dar acum sunt plecat de aproape o luna de acasa si am rugat-o pe soție sa o scoată puțin la plimbare si ea mi-a trimis o poză cu covorasul de la șofer care are destul de mult condens pe el. O zi faină Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts