bogdan.sb Posted May 26 Share Posted May 26 Salutare, dupa multe ore de cautari pe net, inclin tot mai mult spre a achizitiona o Toyota Hilux (putin mai jos, la 5, am specificat si domeniul de utilizare). Cateva intrebari, care imi vin ptr moment in minte: 1. Care sunt diferentele dintre modelele: 2008-2011 / 2011-2015 / 2015 - 2017 (aici ma opresc din cauza bugetului...)? 2. In afara de capacitate, mai sunt alte diferente intre modelele cu motorizare de 2.4/2.5 si cea de 3? 3. Fiecare model in parte are mai multe variante. Care ar fi acestea (nu am gasit ceva clar pe intrenet pentru modelele vechi...)? 4. La cuplare 4x4 Hi, diferentialul central este open? La toate modelele? Se poate rula si pe sosea uscata 4x4 cu viteza ce croaziera (optiune personala)? 5. Se conduce greu in oras (in afara de a cara diverse materiale si ceva offroad maxim mediu, o sa fie si masina de zi cu zi prin Bucuresti...)? 6. Fata de stansard, in afara de un dif spare blocant, scuturi si AT-uri, la ce ar mai trebui sa ma gandesc ptr offroad mediu? Orice alte detalii sunt binevenite Multumesc ptr viitoarele raspunsuri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts