insider Posted July 2, 2024 Share Posted July 2, 2024 (edited) Salut, Trebuie sa cumpar niste bucse/mounts pentru caroserie la Discovery 2 si cred ca am gafat deja. Pe un site de piese imi arata ca-mi trebuie 15 x KVF100070 , 5 x KVF100090 si 4 x KVF100080 Deci in total sunt 24 de bucse/prinderi, iar masina are doar 14 puncte de prindere la caroserie? Ma poate ajuta cineva cu niste informatii corecte, cate bucse trebuie concret (ma refer la codurile cu 70, 80 si 90 in coada) ? @sierrafery : cautand prin analele internetului , am dat si de intrebarea ta pe ceva forum, prin 2020. Ai mai facut operatiunea pana la urma? Stii cate bucse si de care tip concret? Multumesc anticipat. LE: cifra (3) e KVF100080 , cifra (6) e KVF100070 iar cifra (7) e KVF100090 Edited July 2, 2024 by insider Link to comment Share on other sites More sharing options...
sierrafery Posted July 6, 2024 Share Posted July 6, 2024 Salut, habar nu am, pana la urma am platit meserias calificat in asa ceva care a comandat tot ce trebuie si nu m-a mai interesat sa investighez. NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link to comment Share on other sites More sharing options...
insider Posted January 28 Author Share Posted January 28 am terminat operatiunea cu bine , i-am dat de cap si cu bucsele (numarul si tipul lor) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts