gallly Postat Iulie 30, 2024 Partajează Postat Iulie 30, 2024 Buna ziua, ma puteti ajuta si pe mine va rog cu o schema sau o explicatie cum se leaga swich-ul pentru dual map ( performance si eco ) la Discovery 2? Va multumesc si o zi buna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Iulie 31, 2024 Partajează Postat Iulie 31, 2024 Salut, ar trebui sa fii mai explicit... nu inteleg la ce fel de "dual map" te referi NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gallly Postat Iulie 31, 2024 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2024 Salut SierraFery, am facut remap la ECU si am ales dual map ( performance map și economy map). Nu mai stiiam unde se leaga selectorul, dar intre timp am rezolvat. Mulțumesc oricum pentru raspuns. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
insider Postat Ianuarie 28, 2025 Partajează Postat Ianuarie 28, 2025 ne poti spune de la ce tuner ai luat harta duala? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gallly Postat Martie 5, 2025 Autor Partajează Postat Martie 5, 2025 Salut, TD5Reborn ii zice.Am luat de pe ebay.co.uk. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate