Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

petitie online TAXA DE POLUARE

Vali alias Babu

Postări Recomandate

Re: petitie online TAXA DE POLUARE

Am intrat si eu, din solidaritate. Imi place mai mult harababura care au aratat-o azi la stiri in diverse locuri din tara, protestele de strada cred ca sunt mai eficiente. La mai multe, la mai mari!

Samurai incepator
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu tot astept sa cada, si astept de 1 luna si plus de asta, sant convins ca odata cazuta taxa, majoritatea care au numere de bulgaria o sa le inmatriculeze in romania.

Parerea mea!

Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...
Link spre comentariu

Vizitator Tzache

Poate la un momentdat is vor da seama ca prin asa zisa taxa de poluare ... nu fac decat sa umple buzunarele bulgariilor :) O sa ajungem in stilu asta sa avem numai masini bulgare ... si sa platim impozitele la bulgari :) Poate dau si ei dovadade putina minte sa faca ceva cu taxa.

Link spre comentariu

Chiar nu stiu daca e bine sa cada taxa . daca va cadea , astea mai vechiute = remat , ca pret de vanzare ....... .

Si daca va cadea , vor mari : impozit , rovignieta , taxa itp , orice operatiune rar , rca , etc.

Pai ce , nu gasesc ei solutii ? :bleah

Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp.
Link spre comentariu

Eu inteleg prin taxa de poluare asa:

bani perceputi pe aceasta taxa ar trebuii sa fie cheltuiti pentru impaduriri, parcuri, spatii verzi, pomi etc.

Pana acum s-au platit poate mii de taxe de poluare, s-a facut ceva cu banii aia?

NU!

:T :T

edit:

chiar ca vor gasii altceva.

Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...
Link spre comentariu

Vizitator Tzache

La fel si romanu va gasi solutia ... chiar vorbeam cu un prieten ca ei indirect distrug tara asta ... pt ca orice fac ... obliga romanul sa prefere sa dea bani in alta parte decat la bugetu romaniei.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare