Vali alias Babu Postat Decembrie 13, 2008 Partajează Postat Decembrie 13, 2008 http://www.petitieonline.ro/petitie/anu ... 22050.html pote reusim sa facem ceva! :h5 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 13, 2008 Partajează Postat Decembrie 13, 2008 Re: petitie online TAXA DE POLUARE 566 zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 13, 2008 Partajează Postat Decembrie 13, 2008 Re: petitie online TAXA DE POLUARE 569 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
r3dscorpion Postat Decembrie 13, 2008 Partajează Postat Decembrie 13, 2008 Re: petitie online TAXA DE POLUARE .574 :hi "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabikia Postat Decembrie 13, 2008 Partajează Postat Decembrie 13, 2008 Re: petitie online TAXA DE POLUARE 576 :hi Kia Sportage,2005,albastru Toyota LC 120,job car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Decembrie 13, 2008 Partajează Postat Decembrie 13, 2008 Re: petitie online TAXA DE POLUARE 578 :h5 huhuhuhuhu huhu huhu altceva mai dulce nu pot sa le spun http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Decembrie 13, 2008 Partajează Postat Decembrie 13, 2008 Re: petitie online TAXA DE POLUARE Am intrat si eu, din solidaritate. Imi place mai mult harababura care au aratat-o azi la stiri in diverse locuri din tara, protestele de strada cred ca sunt mai eficiente. La mai multe, la mai mari! Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 13, 2008 Partajează Postat Decembrie 13, 2008 Re: petitie online TAXA DE POLUARE 586 cu "carnita" ptr frigiderele lor! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ab03fge Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 Re: petitie online TAXA DE POLUARE dam dat si eu o semnatura :h5 Semnatura dumneavoastra a fost inregistrata cu succes! Va multumim! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 Re: petitie online TAXA DE POLUARE Nu sunt sigur dar nu cred ca prin initiativa legislativa se pot schimba acte normative care reglementeaza taxele si impozitele :sr http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Decembrie 15, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2008 Re: petitie online TAXA DE POLUARE votati fratilor!!!!! eu am asteptat de cand am adus masina sa se scota taxa si :uameni astia au triplat-o!!!! KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: petitie online TAXA DE POLUARE 697 Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Decembrie 17, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: petitie online TAXA DE POLUARE :sr dar masina mea a fost inmatriculata la fratii bulgari! KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: petitie online TAXA DE POLUARE Eu tot astept sa cada, si astept de 1 luna si plus de asta, sant convins ca odata cazuta taxa, majoritatea care au numere de bulgaria o sa le inmatriculeze in romania. Parerea mea! Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Tzache Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: petitie online TAXA DE POLUARE Poate la un momentdat is vor da seama ca prin asa zisa taxa de poluare ... nu fac decat sa umple buzunarele bulgariilor :) O sa ajungem in stilu asta sa avem numai masini bulgare ... si sa platim impozitele la bulgari :) Poate dau si ei dovadade putina minte sa faca ceva cu taxa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: petitie online TAXA DE POLUARE Chiar nu stiu daca e bine sa cada taxa . daca va cadea , astea mai vechiute = remat , ca pret de vanzare ....... . Si daca va cadea , vor mari : impozit , rovignieta , taxa itp , orice operatiune rar , rca , etc. Pai ce , nu gasesc ei solutii ? :bleah Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: petitie online TAXA DE POLUARE Eu inteleg prin taxa de poluare asa: bani perceputi pe aceasta taxa ar trebuii sa fie cheltuiti pentru impaduriri, parcuri, spatii verzi, pomi etc. Pana acum s-au platit poate mii de taxe de poluare, s-a facut ceva cu banii aia? NU! :T :T edit: chiar ca vor gasii altceva. Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Tzache Postat Decembrie 25, 2008 Partajează Postat Decembrie 25, 2008 Re: petitie online TAXA DE POLUARE La fel si romanu va gasi solutia ... chiar vorbeam cu un prieten ca ei indirect distrug tara asta ... pt ca orice fac ... obliga romanul sa prefere sa dea bani in alta parte decat la bugetu romaniei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate