Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Probleme ambreiaj j9

Aviatorulx
 Share

Recommended Posts

Buna ziua!

Am un j9 ,fabricatie 1999 in 3 uși, am schimbat chitul de ambreiaj ( japan parts) ,discul vechi deja ajunsese sa frece niturile pe placa,deci era uzat, dupa schimbare, in treptele 1,2,3 merge ok, in treptele 4 si 5 motorul se tureaza pana in 3000 de ture dar masina ajunge greu la 100km/h, exact acelasi simptom ca si inainte de schimbarea chitului de ambreiaj,deci motorul se tureaza dar nu trage.S-a mai confruntat cineva cu problema asta? Cand am montat chitul, " soarele" de pe placa de presiune nu s-a indreptat la strangere, adica a ramas bombat cum statea si cand era nemontata placa.Ar fi posibil sa nu fie chitul de ambreiaj cel corect pt masina asta,cu toate ca s-a potrivit totul perfect la montarea lui? 

Daca ati intalnit problema asta careva sau stiti ce ar putea fi, va rog ajutati-ma cu un sfat!

Vă multumesc! 

Revin: azi am schimbat din nou chitul de ambreiaj cu unul AISIN, ( aisin a fost si cel uzat ) dar cand montez discul si strang placa ,soarele de pe placa nu se indreaptă, ramane bombat, deci nu preseaza discul pe volantă. Concluzia: doua chituri de ambreiaj si nici unul nu merge.

Aveți cumva careva un cod de chit de ambreiaj pentru toyota land cruiser j9 ? Eventual vă dau poză cu talonul masinii.

Va multumesc!

Edited by Aviatorulx

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use