Razvan95 Posted Monday at 01:56 PM Share Posted Monday at 01:56 PM Din motive de fiabilitate si probleme ale cutiei de transfer am decis sa schimb cutia la Pajero MK3 2.5 din cea cu superselect si switch electronic la reductor in una mecanica tot de pe mk3 asemanatoare sau daca nu chiar identica cu cele de pe mk2 fara superselect. Nu am gasit pe la noi aceasta conversie, iar pe cine am mai intrebat a dat din umeri si am ajuns sa o fac singur. A fost luata masina donatoare mk3 2.5 cu cutie fara superselect pentru a avea toate piesele necesare 1. Orificiul din caroserie pentru manetele cutiei sunt identice ca dimensiuni si gauri insa pozitionarea difera, cea cu superselect este spre stanga, iar cea fara este spre dreapta, prin urmare trebuie decupat in caroserie. 2. Plasticele de la consola cutiei au fost luate de pe donatoare si s-au potrivit perfect 3. cardanele difera, trebuie luate de pemasina donatoare 4. furca de la ambreiaj + rulmentul de presiune difera si au fost folosite de la donatoare. 5. cablajele cutiei nu se potrivesc in totalitate ( doar mufa pentru mers inapoi si de kilometraj) 6. pentru a fi aprinse becurile din bord de 4x4 etc este necesara modificarea cablajelor ce vin la cutie Masina cu superselect si switch electronic la reductor Orificiul cutiei din caroserie cu superselect Orificiul cutie de la masina donatoare fara Super select Cutia fara super select Cutia cu superselect ( se observa si diferenta de lungime, de aceea e nevoie si de alte cardane) Rezultatul final Diferenta intre furci si rulmenti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts