wolfy Postat Aprilie 17, 2025 Partajează Postat Aprilie 17, 2025 Salutare colegi, Am schimbat becurile de pozitie la Mitza mea si am zis sa fac un scurt tutorial pentru cei care poate vor avea nevoie. Ptr demontare aveti nevoie doar de o surubelnita in cruce si eventual un colier zimtat de plastic (soricel) care sa va ajute la montare. Eu am modelul cu 2 mufe (semnalizare si pozitie). Lampa e prinsa in surubul marcat si mai are un arc de fixare care vine prins in partea din spate a lampii, in habitaclul motorului intr-o fanta pe interiorul aripii. E vizibil daca va uitati cu atentie. In partea stanga aveti access mai usor daca ridicati vasul de expansiune. Trageti usor de capatul arcului si eliberati lampa. S-ar putea sa fie nevoie sa desprindeti usor, usor cu o surubelnita lampa din cauza lipirii cheder-ului , actionati cu grija sa nu spargeti lampa. La mine a iesit foarte usor. Desfaceti prin sucire mufa, schimbati becul ars si montati la loc . Eu m-am folosit de un soricel ptr a prinde arcul ( nu am am deștele si mâna de pianist) Spor ! Becurile, pentru cine e interesat , Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate