wolfy Posted April 17 Share Posted April 17 Salutare oameni buni, am avut un bai cu claxonul la Mitza mea, nu facea nici un tit, oricât de mult aș fi apăsat pe el. Am luat-o de la capătul liniei și am demontat unul dintre claxoane, sunt două la mașina mea (cheia de 12, bagat mai greu mânuțele mele "de pianist" în spatele grilei si jos cu el). L-am verificat cu doua fire direct la baterie și surpriză, tităia de numa. Teama mea era să nu fie problema cunoscuta de la volan, cu acele folii de plastic care tin niște lamele care fac contact atunci când apeși pe volan (mai citisem ceva pe alte forumuri), mi-era un pic teamă de dat jos airbagu si alte cele de pe-acolo. Da' tot apăsând pe claxon, auzeam vag un click de releu in habitaclul motorului (Doamne-ajută, nu e bai la volan ci altundeva, contactu de la volan își face treaba, buuuun). Am zis hai să verific releul, dacă tot chitzăie, da nu știam care e, așa că am chemat copilu, pus contactu si ”claxonează tată!” (pe mut bineînțeles), încercând sa-mi dau seama de unde se aude click-ul și să indentific care e releul claxonului. Am desfacut capacul cutiei unde sunt releele lângă baterie, in partea stânga, pipăit fiecare releu în timp ce kidu claxona in draci, auzeam click, da nu de acolo, se auzea de undeva de jos din față. Până la urmă am identificat releul, îmbrăcat într-o protecție de cauciuc, montat in stânga radiatorului (nu mă așteptam să fie ăla releu sincer). Baiu meu era la releu, avea un papuc oxidat și rupt, l-am înlocuit și Mitza mea are claxon. Cele bune ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts