klauss Posted Tuesday at 08:29 PM Share Posted Tuesday at 08:29 PM (edited) Salutare Detin un Huyndai Santa Fe 2 2008 Diesel 2.2 L 150CP . Recent masina a inceput sa huruie destul de zgomotos pe spate si din cate s-a constatat la service este grupul diferential al masinii. Am avut un soc cand am auzit cat costa unul nou de la Hyundai , avand in vedere ca masina are 16 ani si nu se merita sub nic o forma inlocuirea acestei piese cu una noua. Vin cu urmatoarea intrebare aici in caz ca stie cineva sa ma ajute cu un raspuns. Se poate reconditiona acest grup diferential la noi in tara undeva?..daca da va rog sa imi spuneti si mie unde pot sa merg cu masina , sau sa pot trimite dgrupul diferential direct pentru reconditionare. M-am gandit sa cumpar unul de l-a dezmembrari dar avand in vedere ca mai toate Santa Fe 2 au in jur de 200000 km , posibil ca o piesa la mana a 2ua sa vina cu aceeasi problema si daca nu sa apara foarte curand...asa ca prefer , in caz ca este posibil, sa o reconditionez pe a mea.... Din cate am citit pe forumurile externe inteleg ca se poate, doar ca nu am gasit pe nimeni in tara la noi,( pana acum) . Va multumesc anticipat pentru raspunsurile voastre...in caz ca aveti o idee Edited Tuesday at 08:31 PM by klauss cuvant gresit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts