razvan_ Posted May 25 Share Posted May 25 Salutare! Dupa cum am scris si in titlu, e vorba de o vitara 1.6 8 valve din 1990 care face presiune in sistemul de racire si arunca apa afara. Problema nu e noua, merg cu ea asa de cativa ani (fierbe, opresc, bag apa, merg mai departe si tot asa) dar s-a cam terminat cu rabdarea. De schimbat motor e exclus, e deja la al doilea motor. Acum intrebarea mea: merita sa incerc o reparatie de chiulasa? Avand in vedere la cat a fiert in trecut, ma gandesc daca mai e ceva de motorul ala. De mers merge bine, consuma ulei dar nu e o problema. Imi fac griji sa nu cumva sa fie deformat si blocul motor, ca daca se ajunge la refacut de motor, mai bine o dau. Precizari: Blocul si chiulasa sunt de pe motoare diferite si a avut intotdeauna problema asta. Sunt 100% sigur ca nu provine din alta parte, am schimbat tot ce se putea. In afara de asta, nu are alte probleme, de aia vreau sa ii mai dau o sansa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jantorero Posted May 28 Share Posted May 28 ai schimbat chiat tot?...nu mai țin minte cum au bușonul de la radiator...este cu supapă? Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvan_ Posted May 28 Author Share Posted May 28 Am schimbat asa: pompa de apa (de 2 ori), nu stiu cate termostate, radiatorul, buson la radiator, vascocuplaj. Da, busonul la radiator e cu supapa, am schimbat originalul, face la fel. Dupa la cel aftermarket am rupt garnitura sa vad asa de curiozitate cum se comporta daca fizic nu mai are cum sa faca presiune in instalatie dar tot arunca apa. Am pus altul dupa. Dar toata lumea a zis ca fierbe de la chiulasa, e clara treaba. Nu e chiulasa lui si nu a fost alezata inainte de montare. Plus ca motorul arunca apa rece afara. Adica nici macar nu apuca sa se incalzeasca apa ca deja face presiune si o arunca in vas si din vas pe jos. Pierde vreo 2 litri de fiecare data cand face asa... Vreau sa stiu daca ar merita sa incerc o alezare de chiulasa. Ma gandesc ca ar fi undeva pe la 1000 de lei (?), in sensul in care nu a fost tare afectat restul motorului de la fiert (ma refer la bloc, daca se poate sa se fi deformat si el). Mersi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jantorero Posted May 28 Share Posted May 28 păi se vrf planeritatea ei...asta trb să facă mecanicul care a pus chiuloasa...deci se pot face verificări dacă are ovalitate eu cred că mecanicul tău are un rol mare în acest eșec...iar dacă ești tu cel care a montat (din pasiune ori alt motiv)ai făcut ceva greșeli ...părerea mea! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvan_ Posted May 28 Author Share Posted May 28 da, a fost vina mecanicului cand a schimbat motorul, ca nu degeaba a ajuns iar chiulasa veche pe el. dar asta e alta poveste a trecut prea mult timp de atunci, in orice caz se va ocupa altcineva acum de el. deci zici sa dea jos chiulasa si sa verifice planeitatea si la bloc si la chiulasa? daca e si blocul deformat se mai poate face? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts