Dinu alex Posted January 22 Share Posted January 22 Salutare as vrea sa pun si eu blocanti fata/ spate .. ce recomandati ? Electric/pneumatic sau ashcroft atb/lsd? Multumesc anticipat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sierrafery Posted January 26 Share Posted January 26 Salut, blocant central ai? NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinu alex Posted February 2 Author Share Posted February 2 Da , nu o sa o folosesc in extrem dar poate ma va ajuta pe la pescuit, ma gandesc . Ce zici sierra se merita? Apropo mai vroiam sa te intreb ceva , vreau sa iau o cutie reconditionata de la ashcroft .. sa iu pun convertizor heavy duty? Multumesc anticipat! Zi buna Link to comment Share on other sites More sharing options...
sierrafery Posted February 4 Share Posted February 4 Cu blocant central nu mai prea merita sa pui blocante axiale, eventual doar pe spate un ATB dar pt siguranta totala mai bine un troliu, fiind din 2000 schimbi calculatorul ABS cu unul de generatie noua SRD000150 sau cel mai bine SRD500070 cu care TC va conlucra cu centralul blocat si te cam scoate de oriunde iar daca ramane suspendata pe burta nici axialelel nu ajuta. Despre convertizor nu stiu ce sa zic. Bafta NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinu alex Posted February 5 Author Share Posted February 5 Multumesc frumos sierra. Calculatorul abs din cate imi amintesc este sub torpedou. Daca il schimb trebuie scris/ modificat ceva la cel nou cu nanocomul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sierrafery Posted February 6 Share Posted February 6 Da acolo e, setari trebuie facute doar pentru suspensie doar daca e cazul in functie de cum era masina de pe are a fost scos, daca ambele au fost pe arcuri nu trebuie facut nimic, calibrare SLS daca a ta e pe aer, daca a ta e pe arcuri doar setarea asta trebuie sa fie salvata ca sa nu se aprinda martori SLS in caz ca cealalta a fost cu SLS... sau vice-versa. NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinu alex Posted February 6 Author Share Posted February 6 Multumesc frumos! O sa caut prin tara ca am gasit doar noi pe la 500€ in afara. Sa vad daca gasesc ceva. O zi frumoasa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts