cristian.cojocar Postat Februarie 25 Partajează Postat Februarie 25 Salutari! Am o problema cu ralanti-ul la un td4 facelift. Are o " intrerupere" vezi filmarea Stie cineva de unde ar putea fi ? Mulțumesc 20260225_182951.mp4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Februarie 25 Partajează Postat Februarie 25 De obicei este de la senzorul MAF, uneori si de la senzorul de presiune de pe rampa. 1 Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristian.cojocar Postat Februarie 26 Autor Partajează Postat Februarie 26 On 2/25/2026 at 10:02 PM, DKW said: De obicei este de la senzorul MAF, uneori si de la senzorul de presiune de pe rampa. Crezi ca trebuia sa de aprinda vre-un martor in bord la unul din ele? Ca nu s-a aprins nimic. Mi-am amintit ca spunea cuneva de schimbarea mufei la senzorul de presiune de pe rampa. Ar putea fi si de acolo? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Martie 1 Partajează Postat Martie 1 Atâta timp cât nu intră în Limp Mode nu aprinde nici un martor în bord. 1 Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate