cristian.cojocar Postat Februarie 25 Partajează Postat Februarie 25 Salutari! Am o problema cu ralanti-ul la un td4 facelift. Are o " intrerupere" vezi filmarea Stie cineva de unde ar putea fi ? Mulțumesc 20260225_182951.mp4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Februarie 25 Partajează Postat Februarie 25 De obicei este de la senzorul MAF, uneori si de la senzorul de presiune de pe rampa. 1 Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristian.cojocar Postat Februarie 26 Autor Partajează Postat Februarie 26 On 2/25/2026 at 10:02 PM, DKW said: De obicei este de la senzorul MAF, uneori si de la senzorul de presiune de pe rampa. Crezi ca trebuia sa de aprinda vre-un martor in bord la unul din ele? Ca nu s-a aprins nimic. Mi-am amintit ca spunea cuneva de schimbarea mufei la senzorul de presiune de pe rampa. Ar putea fi si de acolo? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Martie 1 Partajează Postat Martie 1 Atâta timp cât nu intră în Limp Mode nu aprinde nici un martor în bord. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate