cristian.cojocar Postat August 3 Partajează Postat August 3 Salutari, In ceasul din stinga sunt doi martori galbeni cu simbolul de motor. Cel din dreapta are semnul exclamarii cel din stinga nu. Ce erori poate sa indice martorul cu semnul exclamarii? Ca idee, masina nu a mai tras decit la turatii de peste 3500, si de acolo foarte greu pina la 4500 . Mai mult nu am urcat pentru ca se intra in rosu. Evident ca a consumat in draci. Am gasit un fir rupt din cele doua care comanda electrovalva. L-am lipit la loc. Cu tot firul rupt, nu am avut nici un martor aprins in bord. Doar faptul ca nu tragea, ceea ce era firesc. Apoi am schimbat electrovalva de la turbina si cele 3 furtune cu unele noi. in oras a mers ok a tras destul de bine, cu turbina care intra insa de pe la 2500. Zic destul pentru ca inainte intra de pe la 2100. La 3000 am schimbat viteza in treapta superioara. Cind am iesit insa pe drum intins s-a aprins martorul. Cu un comportament ciudat... daca scadeam viteza, se stingea, la acceleratiii se aprindea... paina cand a ramas aprins complet. Si nu a a mai tras, practic a intrat ceva limitare de putere. In acest moment mai am de schimbat actuatorul, insa imi este greu sa cred ca ar fi de acolo. Chiar si electrovalva am schimbat-o in ideea ca pun una noua si nu mai am ce cauta pe acolo in urmatoaea 100.000km Nu am diagnoza, si nici pe cineva aproape cu diagnoza. Ce ar putea sa determine functionarea asta haotica? Multumesc, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Vineri la 03:10 Partajează Postat Vineri la 03:10 Salut, cauzele pot fi mutiple, daca mergi doar la ghiceala te poate costa mai mult decat sa cauti pe cineva cu diagnoza... in cazul asta singura solutie corecta e sa fie citit codul(sau codurile) de eroare, daca sunt mai multe trebuie sterse apoi mers pana apare martorul si citit atunci ca ala e cel relevant NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate