CYO Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Buna seara, Ce presiune ma sfatuiti sa am in cauciucuri MT 265/70/17? Ma refer la presiunea cauciucurilor pe asfalt cat si in off-road. Masina are cam 2,4 T. Acum merg cu 2,2 atm fata-spate. Multumesc anticipat Shake N' Bake !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Re: presiune cauciuciucuri MT pe asfalt e ok...dar in teren...lasa presiunea la 1,7-1,8..... :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
florum Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Re: presiune cauciuciucuri MT samurai: 0.9atm all the way :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noobius Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Re: presiune cauciuciucuri MT Nu ti se uzeaza prea rau pe asfalt la 0.9? Eu le tin 2.1 pe asfalt si intre 0.9 si 1.4 pe noroi. Suzuki Samurai '90 "Stuka" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Re: presiune cauciuciucuri MT Eu pe asfalt le tin la 2.5-2.8 si in teren la minim 1.2 Le-am lasat o data la 1.0 atm si am dejantat fara prea mari probleme :grin: OMU'e inainte de toate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
florum Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Re: presiune cauciuciucuri MT Nu ti se uzeaza prea rau pe asfalt la 0.9? Eu le tin 2.1 pe asfalt si intre 0.9 si 1.4 pe noroi. mai bine se uzeaza gumele decat coloana si rinichii :grin: doar consumul ma deranjeaza la presiunea asta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angler Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Re: presiune cauciuciucuri MT Nu ti se uzeaza prea rau pe asfalt la 0.9? Eu le tin 2.1 pe asfalt si intre 0.9 si 1.4 pe noroi. mai bine se uzeaza gumele decat coloana si rinichii :grin: doar consumul ma deranjeaza la presiunea asta cu samuraiul iti scoti pietrele de la rinichi :ang2 si iti mai tasezi si coloana , asa ca eu merg cu 0,7 si asta e :y ; diferenta e fantastica, de la 0,7 la 1,8 sau 2 - pur si simplu nu mai sare in copacii.....si parca e mai maleabila.... apropo, cat consuma atelajul ala al tau - daca tot te plangi de consum...... :grin: Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clau4x4 Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Re: presiune cauciuciucuri MT Dar pe zapada cum ar fi ideal ? Raman valabile presiunile de noroi ? :h5 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angler Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Re: presiune cauciuciucuri MT Am iesit acum cateva zile - vezi aici viewtopic.php?f=38&t=5621 si merg beton :grin: PS: eu nu merg cu ea in trafic ci doar la joaca.... Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
florum Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 Re: presiune cauciuciucuri MT apropo, cat consuma atelajul ala al tau - daca tot te plangi de consum...... :grin: cam 10% :grin: desi nu ii real pt ca masina sta minim juma de ora la relanti... zilnic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts