hamat5 Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 Ieri mi s-a dus difful spate. Am fost pe un traseu pe care masina merge deja aproape fara mine... pe Ignis. Am incercat sa urc o portiune alunecoasa, cam 10m, dar abrupta, de vreo 5 ori, si tot nu am reusit (ploile din ultimele zile...). Nu pot insa zice ca am fortat ceva. Am auzit si atunci niste zgomote ciudate, dar nu i-am dat importanta, crezand ca roata freaca in aripa. Mai incolo a inceput sa se auda cate un trosnet metalic din spate si stanga, si smucituri la acceleratii. Am stiut ca ceva e tare in neregula. Am venit acasa, cu simptomele de mai sus. Initial am crezut ca e rulmentul spate de la roata, sau mai grav, dinti rupti de pe coroana. Azi desfacand tot, erau intr-adevar dinti rupti - 3 bucati... dar nu de pe coroana, ci de pe un satelit. Nu am explicatie, decat ca e defect de material... Smuciturile se explica, cardanul rotea uniform, roata mai sarea... zgomotele metalice - probabil dintii care au ajuns intre cei sanatosi... atunci. Acum multe sunt ranite, trebuie sa schimb toate cele 4 roti dintate, sper sa gasesc piesele. 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 ai avut noroc ca nu ti-a spart dinti de pe coroana Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 Distanta intre noi este foarte mare....am o punte spate de niva care urmeaza impreuna cu restul masinii sa ajunga la fier vechi...sunt aproape sigur ca pinioanele din interior sunt ok. Oricum oferta ramane. Daca vii sa o iei o iei gratis. Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 9, 2007 Partajează Postat Iulie 9, 2007 Distanta intre noi este foarte mare....am o punte spate de niva care urmeaza impreuna cu restul masinii sa ajunga la fier vechi...sunt aproape sigur ca pinioanele din interior sunt ok. Oricum oferta ramane. Daca vii sa o iei o iei gratis. daca vrei sal ajuti desfa grupul si trimitel cu un curier. daca il pui azi maine il are :D bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iulie 9, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2007 Distanta intre noi este foarte mare....am o punte spate de niva care urmeaza impreuna cu restul masinii sa ajunga la fier vechi...sunt aproape sigur ca pinioanele din interior sunt ok. Oricum oferta ramane. Daca vii sa o iei o iei gratis. Multumesc de oferta, dar asa cu zici, distanta e prea mare si nu merita sa fac acum un drum pentru asta. Oricum un prieten de-al meu a plecat azi la Debrecen in Ungaria, sper sa gaseasca piesele. Daca nu, cred ca are el ceva tot de la o masina veche. Nasol e ca s-a intamplat acum inainte cu doar cateva zile de intalnirea de la Sibiu. 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Iulie 9, 2007 Partajează Postat Iulie 9, 2007 Distanta intre noi este foarte mare....am o punte spate de niva care urmeaza impreuna cu restul masinii sa ajunga la fier vechi...sunt aproape sigur ca pinioanele din interior sunt ok. Oricum oferta ramane. Daca vii sa o iei o iei gratis. daca vrei sal ajuti desfa grupul si trimitel cu un curier. daca il pui azi maine il are :D bafta din pacate azi m-am ocupat sa imi las in ordine trebile pe acasa si sa fac bagaju....maine dimineatza plec la mare. Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iulie 9, 2007 Partajează Postat Iulie 9, 2007 ce nai zis asa de la anceput :P spor la scaldat si distractie placuta! te asteptam cu poze :D Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Iulie 9, 2007 Partajează Postat Iulie 9, 2007 multumesc...o sa ma scald cu sufletu strans stiind ca voi va namoliti la Sibiu.......mai ales ca am ramas dator lui Max cu cateva recuperari de prin noroaie si lui Gabi cateva lazi de ...... ce vrea el. P.S. ca sa fiu un pic offtopic...cat o sa fiu la mare...patrolu o sa primeasca aer conditionat, scaune full electrice (de BMW cabrio) inchidere centralizata, schimb la toate lichidele de prin el...si cateva zile mai tarziu arcuri spate si amortzor de directie. Ca plan de viitor...blocant punte spate Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 9, 2007 Partajează Postat Iulie 9, 2007 multumesc...o sa ma scald cu sufletu strans stiind ca voi va namoliti la Sibiu.......mai ales ca am ramas dator lui Max cu cateva recuperari de prin noroaie si lui Gabi cateva lazi de ...... ce vrea el. P.S. ca sa fiu un pic offtopic...cat o sa fiu la mare...patrolu o sa primeasca aer conditionat, scaune full electrice (de BMW cabrio) inchidere centralizata, schimb la toate lichidele de prin el...si cateva zile mai tarziu arcuri spate si amortzor de directie. Ca plan de viitor...blocant punte spate tot off . planuri marete............... sa ti-se inplineasca. bafta :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 9, 2007 Partajează Postat Iulie 9, 2007 .....mai ales ca am ramas dator lui Max cu cateva recuperari de prin noroaie si lui Gabi cateva lazi de ...... ce vrea el. Lasa ca iti vine si tie randul sa te revansezi. Este timp. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 diful fata bulit Zoli tata nu esti singurul, eu dupa tura din Baiului se pare ca am carcasa difului sparta, totusi nu am probleme la deplasare nu am smuncituri alte de astea insa a a runcat tot uleiul afara ma mir cu ce a mai mars la Bucuresti. astept un dif nou iar pe ala vechi din 2 o sa mai fac unul sper sa reusesc Oricum daca nu fac Niva tot vin la Sibiu dar cu Kia. Succes Zoli si bafta! ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 Re: diful fata bulit Zoli tata nu esti singurul, eu dupa tura din Baiului se pare ca am carcasa difului sparta, totusi nu am probleme la deplasare nu am smuncituri alte de astea insa a a runcat tot uleiul afara ma mir cu ce a mai mars la Bucuresti. astept un dif nou iar pe ala vechi din 2 o sa mai fac unul sper sa reusesc Oricum daca nu fac Niva tot vin la Sibiu dar cu Kia. Succes Zoli si bafta! daca e doar carcasa, sudeazo si hai. bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 Andrei, daca nu-ti repari acaretu', sa stii ca poti veni cu mine ... am un loc liber in spate, stai ca boieru', bei bere si ma critici pe mine cum conduc :D ... plecam de vineri dimineata [ orele 06.00 ] ca sa prindem distractia de la inceput ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 ..., stai ca boieru', bei bere si ma critici pe mine cum conduc :D ... Am avut si eu asa ceva in spate la un moment dat. :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 ..., stai ca boieru', bei bere si ma critici pe mine cum conduc :D ... Am avut si eu asa ceva in spate la un moment dat. :grin: :grin: :grin: ... stii si tu cum e viata, mai Max :D ... tuturor ne vine randul :grin: ... in plus, de unde dai, de acolo poti sa iei mai tarziu ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iulie 10, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2007 Ai dracu' si rusii astia, futui... Am facut rost de tot kitul de sateliti. Conform codului. Si surpriza... nu se potrivesc in carcasa... sunt cu 2 mm diametru mai mic unde intra in gaura de la carcasa... de ce a trebuit sa mareasca la mine la 26 mm, habar nu am. Dar nici cod separat nu i-au dat... Acu bagam totul intr-o carcasa refolosita... :fr2 :fr2 Acum inteleg, desi initial credeam ca's habarnisti... si la Oradea la Gazex, si la un importator de piese din Budapesta, cand am cerut cate o piesa, au vrut detalii mai multe, dimensiuni... "bai, dar v-am zis datele masinii, cod piesa, ce dracu mai vreti...". Mi-au spus ca Niva s-a asamblat aiurea, cand cu o piesa, cand cu alta... Si :fr2 :fr2 :fr2 :fr2 si mai mare: motivul ruperii dintilor: cele 2 saibe de egalizare de pe axul satelitilor este (unul era deja...) din PLASTIC negru !!!!!! In mod normal trebuie sa fie de cupru sau otel. Unul din saibe s-a uzat, tot ansamblul a castigat un joc de vreo 2 mm si s-a rupt probabil 1 dinte, care apoi a distrus inca 2 si a ros celelalte. Asa ceva nu am mai vazut, nici Tibi, mecanicul meu. Mai inveti toata viata despre cretini si munca lor... :dr3 ... in rest, lucram... 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 Buy Toyota :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 succes :n1 ....si sper sa ne intalnim la Sibiu. PS: sa nu uiti de palinca aia cu ardei :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iulie 10, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2007 succes :n1 ....si sper sa ne intalnim la Sibiu. PS: sa nu uiti de palinca aia cu ardei :D Aia era vodka ukraineana... acum nu e in stoc :( Dar va fi ceva mai tare :grin: 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iulie 10, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2007 :Hr :Hr :Hr :Hr Difful se roteste perrrrfecttt in cusca lui, uleiul e proaspat!!! :dr2 :dr2 :dr2 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Iulie 10, 2007 Partajează Postat Iulie 10, 2007 Felicitari Hamat, mult succes in continuare!!!!!! PS. Daca la Oradea ai stat de vorba cumva cu domnu' Patz, sa stii ca te descoase si te intreaba, insa iti trimite ce trebuie , l-am cunoscut personal si este un om de 1000 de puncte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Iulie 11, 2007 Partajează Postat Iulie 11, 2007 merci de invitatie Koala , merci de invitatie, cred ca pana acolo merg cu KIA iar la fata locului ma catzar la tine in spate. Daca plecati vineri dimineatza sa facem sa ne intalnim sa plecam grup. ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 Buy Toyota :grin: tocma' ce-am facut pasul. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 Buy Toyota :grin: tocma' ce-am facut pasul. :grin: :B :B :B :B :1 :1 :1 :1 :g :g :g :g Detalii? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 8, 2007 Partajează Postat Octombrie 8, 2007 pe scurt: :grin: lj 70 swb, 2.4td, 4.88 :grin: rosie asteapta bani de mt sau simex si troliu :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate