serban Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 salut baietii,va povestesc ce am patit azi:m-a rugat un prieten sa-i duc la rar o remorca de transport cai,da cai, la rar.destul de mari chestiile astea.nu numere nu nimic unde mai pui ca in apropiere tot timpul sta politia cu o masina de la rar.ma opresc si ii umfla rasul.la remorca nimic,le-a sarit imediat in ochi si au inceput sa se ia de patrol:roti pe 33,proiectoare cat casa pe masina si bullbar,bulbarul nu e friendly cu pietonii,bara taiata ca frecau rotile...ce sa mai zic,mi-au zis ca vin singur in gura lupului,abia am scapat le-a zis prietenul meu ca e o actiune pt transport animale...remorca abia a fost achizitionata din germania in fuga genul las ca merge :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Re: remorca la rar Rotile de 33" : ... intr-adevar, alea trebuie cumva trecute in talon / sau le iei la polizor sa nu se mai vada dimensiunile : s-au frecat de bordura si s-a sters scrisul, domnule politist ! :ha: Proiectoarele : ... daca sunt comandate pe buton separat, cu circuit separat, sunt in regula ! Legea interzice UTILIZAREA altor lumini decat cele standard ... nu POSESIA lor ! Bullbar friendly : ... e o directiva UE mai veche prin care se interzice constructorilor de masini sa puna asa ceva by default pe masinile scoase la vanzare insa tu, ca proprietar onest, poti sa juri cu mana pe inima ca asa ai cumparat masina :ha: ... si n-au ce sa-ti faca, nu exista lege clara in privinta asta ! In rest, doar sicane si labageli ... auzi, ca e bara taiata ! ... nu e bah taiata nici o bara, s-a tocit singura, mai dati-va 'reaku ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Re: remorca la rar eu cind am iesit odata pe la Nadlac s-au strins ca furnicile la miere ca era si murdara de noroi le-am promis ca am sa curat numerele si am trecut fara probleme zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Re: remorca la rar La inceputul fiecarui control "organul" trebuie sa precizeze foarte clar motivul controlului.Acesta este singura cauza pentru care puteti fi amendat.Orice deviatie de la motivul initial poate fi lesne contestat si reclamat ca abuz.Daca v-au oprit pentru verificarea remorcii atunci doar acolo au treaba....cu conditia sa nu fie actiune "filtru". Oricum militia este disperata dupa bani,mai ales in aceasta perioada. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Re: remorca la rar e prieten bun ala de te-a trimis cu remorca fara numere pe ea... mai mult ca sigur are si 2 axe .... ai C ..??? in situatia data fara cateva mil in talon nici sa nu pleci la drum ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban Postat Decembrie 16, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Re: remorca la rar normal ca 2 axe,exclus carnet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban Postat Decembrie 16, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Re: remorca la rar mai stiau masina ca tot ma vad vara tragand barci,jeturi...le place si lor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban Postat Decembrie 16, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Re: remorca la rar mersi koala,chiar nu stiam :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator kavaler Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: remorca la rar Ptr remorca 2 axe plus ca transporta si cai care nu sunt de 500 kg mai bine as spune ca e nevoie de categoriile C+E. Cu 2 axe si ansamblul vehicol de tractare + masa maxima autorizata ptr remorca daca depaseste 3500 kg cred ca e C+E. Eu cel putin am deci nu am avut probleme de acest gen , si e si caz penal daca nu ai categorie corespunzatoare :T Referitor la chestii admise sau nu.... Se iese foarte des din tara cu masina Patrol Y61. Bara ARB original in fata, ornat cu 2 halogene mari Hela. Legat separat doar pozitia e comuna cu ceea a masinii. Ptr siguranta este in masina (cel putin a fost) husa ptr halogene. Momentan pe masina sunt cauciucuri 265/70/16. In talon cat si in carte cu mentiune de la RAR "alte anvelope admise" 235/80/16 Am avut si cele mari pe masina dar datorita consumului la drum lung si etc am pus cele standard. La cele cateva controale de rutina mai mult afara decat in tara NICIODATA nu au avut probleme cu caucicurile, nici cu bara nici cu halogenele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aviatractor Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Re: remorca la rar Eu am rezolvat problema cauciucurilor prin faptul ca am inmatriculat in BG masina ,la vecini in talon nu se face nici o referire ladimensiunea cauciucurilor.....iar eu pe cuvant ca asa cu 35-uri era incaltata masina :) , oricum se pare ca se va rezolva si la noi odata cu noile taloane http://www.informatiiauto.ro/iata-noile ... d3571.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate