sxn Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 am un jk wrangler din 07 si vreau sa-i montej troliu fara sa-i schimb bara. am vazut in bucuresti un jk wrangler la 4usi kaki cu troliu montat stie cineva unde a fost montat sau............. O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: montaj troliu pe jk wrangler 07 e simplu, ai nevoie de troliu si de o placa pe care se monteaza si care la randul ei e montata pe capetele de lonjeroane Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: montaj troliu pe jk wrangler 07 Salut. Mai am inca pe stoc 2 BUC 32.Jeep wrangler winch mount...................170RON.Fara Transport Salutari, Calinvas http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: montaj troliu pe jk wrangler 07 Am uitat sa spun ca este modelul din poza de mai sus. http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Decembrie 17, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: montaj troliu pe jk wrangler 07 am fost la un atelier unde am intrebat cum se monteaza,au spus ca vor taia bara(pvc) si vor prinde placa de .... arata ca porcu ,un plastic taiat ....... am vazut acel wrangler cu placa montata la o distanta de bara ceva similar http://www.quadratec.com/products/12114_300_07.htm9 ma interesa atelieru' care a montat pe acel wrangler O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: montaj troliu pe jk wrangler 07 Domnu' :grin: Asa arata propunere facuta ieri cu varianta ARB...... Daca vrei placa mergem la Calin,ca pe el am uitat sa-l recomand pt achizitie :P Tu trebuie sa hotarasti cum vrei sa arate....cu placa inseamna taiat,cu ARB se schimba situatia.....complet,inclusiv investitia! Bafta la shoppingarit :grin: ! Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Decembrie 17, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: montaj troliu pe jk wrangler 07 servus' RZV mi-a placut baitu' si cred cavoi ajunge la vorba lui,dar in drum am vazut acel jeep care nu avea modificata bara . am gasit ceva similar la Q_____ nu placa este problema,stiam de calin,ci cine(cum) o monteaza http://www.quadratec.com/Assets/Images/ ... 606-lg.jpg am luat cauciucuri multumesc,.........ramai dator.... :uameni O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: montaj troliu pe jk wrangler 07 Pai vorbeste cu Q>>>> astia Cred ca este un suport de troliu pe care il fac/vind ei ,nu? Dupa,montajul este floare... @ pantofi...ai si trecut sa le iei? :grin: ,stiam ca au aj am vb cu Ricardo pt miine,sa trec eu... :P Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
userJK Postat Decembrie 20, 2008 Partajează Postat Decembrie 20, 2008 Re: montaj troliu pe jk wrangler 07 Salut Am montat eu o gramada, e suport troliu de la Asfir Atasez cateva poze pentru a vedea exact modul de prindere, mai multe detalii am la mine pe site, PM Dorin 0746660746 JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
userJK Postat Decembrie 20, 2008 Partajează Postat Decembrie 20, 2008 Re: montaj troliu pe jk wrangler 07 Masina asta e in Bucuresti si are la fel aceeasi instalatie JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Decembrie 20, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2008 Re: montaj troliu pe jk wrangler 07 Salut Am montat eu o gramada, e suport troliu de la Asfir Atasez cateva poze pentru a vedea exact modul de prindere, mai multe detalii am la mine pe site, PM Dorin 0746660746 frumos lucrat..... am sa te caut dupa sarbatori ! ai montat carlig pe spate? O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
userJK Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: montaj troliu pe jk wrangler 07 Am montat 3 variante de carlige si inca multe alte accesorii de exterior si interior proiectoare, praguri, jante,anvelope,bare fata/spate,kituri inaltare,xenon,etc dupa sarbatori utem vorbi , iti trimit poze cu peste 30 de masini JK preparate Dorin JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Decembrie 23, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2008 Re: montaj troliu pe jk wrangler 07 JK la care ai montat troliu ai montat si baterie suplimentara,daca da unde? poti altundeva decat in porbagaj.... O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
userJK Postat Decembrie 23, 2008 Partajează Postat Decembrie 23, 2008 Re: montaj troliu pe jk wrangler 07 Nu se monteaza baterie suplimentara Legaturile se fac pe bateria originala JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate