bogdan1323 Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 2 Samuraiuri un land cruiser si un Navara am iesit sambata si duminica ca sa ne antrenam in tainele off roadului auto. Pe langa bucuresti am gasit pe vremea ploioasa cam tot ce am avut nevoie pt a testa masinile. Concluzia este ca as avea nevoie de un doctor pt toyota si de anvelope dar nu stiu masurile. Am sa ma uit maine si cred ca am nevoie de MT-uri. Samurai metis Pajero 2.8 scurt KQ Spider CAN_AM Discovery 3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: 13-14 iesire de antrenament frumos la calugareni :wink: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: 13-14 iesire de antrenament Ia uite unde a ajuns Toyota de la Vilcea...... :grin: a primit buletin de Bucale :ha: ,NU? Sa fie de bine,la mai mare....vad ca a-ti gasit santul lu' doamna Cheliosu :ha: in primul filmulet..... In al doilea a ramas Roberto la iesirea noastra.....inainte sa gaseasca ascunzatoarea aia faina cu apa.... :ha: Am vazut Zuki lui Roberto parca......pe acolo,a-ti avut ghid sau a-ti explorat......nu a urcat nimeni dealul de linga groapa? :grin: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carlouk Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: 13-14 iesire de antrenament Micul musculos :B Foarte tare primul film! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan1323 Postat Decembrie 18, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: 13-14 iesire de antrenament A fost si Roberto dar eu cunosteam putin traseul pt ca am mai iesit cu voi cu Discoveri cind am ramas de 2 ori in mlastina. In mlastina cu EXCAVATOARE :ha: si tot atunci mam hotarat sa imi iau masina de tranta ca Landu nu prea se preta la atata noroi si sa ma si distrez. Cat despre deal lam urcat dar pe partea cu mlastina ca ploua si pe langa groapa nici o sansa Samurai metis Pajero 2.8 scurt KQ Spider CAN_AM Discovery 3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: 13-14 iesire de antrenament super la calugareni, o sa il declaram loc de antrenament pt icepatorii bucuresteni ca noi :bravo KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: 13-14 iesire de antrenament Aha, :P ai schimbat Landul cu o PorcoToyota :ha: S-o stapinesti sanatos,tapan tractor.......ce probleme zici ca are?,poate te ajutam cu ceva sfaturi/piese. Da drumul la un topic nou in Toyota pt asta.... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: 13-14 iesire de antrenament Cred ca ii trebuie troliu si cauciucuri, nu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mohaoliver Postat Decembrie 20, 2008 Partajează Postat Decembrie 20, 2008 Re: 13-14 iesire de antrenament musculos cel mic. bune filmele bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan1323 Postat Decembrie 20, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2008 Re: 13-14 iesire de antrenament Da dar azi miau venit cauciucurile de la max si abia astept sa incalt toyota maine ca luni plec cu ea in muntii vrancei. Abia astept sa treaca sarbatorile sa mai facem o gasca mare :ypu Samurai metis Pajero 2.8 scurt KQ Spider CAN_AM Discovery 3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 20, 2008 Partajează Postat Decembrie 20, 2008 Re: 13-14 iesire de antrenament Da dar azi miau venit cauciucurile de la max si abia astept sa incalt toyota maine ca luni plec cu ea in muntii vrancei. Abia astept sa treaca sarbatorile sa mai facem o gasca mare :ypu O poza cu utilajul incaltat nu vedem si noi? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate