ALF-DMAX Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Astazi cand am ajung acasa in pauza de masa, me a sunat Goganu si me a zis ca masina mea care era parcara in fata blocului in locul de parcare meu era cu geamul usa copilotului spart. :P Am verificat cu ei si efectiv niste nenorociti a trecut langa masina si a spart geamul pentru ami fura GPSul :uameni Dupa 4 orele la Sectia de Politia am reusit sa sun la ISUZU Baneasa si me am zis ca modelul meu nu ai venit niciodata in Romania si geamul trebuie fi comandat la Turcea, si normal nu e vorba de zilei, e vorba de saptamanei. :P :P Am incercat sa pun ceva pentru sa inchide masina dar doar am gasit niste plastic subtire si inchis, dar nu pot sa merg cu masina asa. :P :P :P Acuma caut niste plastic transparent rigid, asa cum are cateva masini din competiti, ca solutie provizorie, dar nu stiu unde gasesc asta. Daca cineva stie si me poate ajuta ei multumesc. Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Re: Mare ghinion Eu stiu ca acest model se comercializeaza in Ungaria.Incearca la firma Meteor ( care are sucursale in toate tarile din Europa de est ) 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: Mare ghinion Si la firma AGER! 0723260150 si 0722659098 Astora le-as rupe capul....nenorocitii dracului. NU ITI MAI LASA LUCRURILE LA VEDERE IN MASINA! Stiu ca este tardiv, dar si vali cu nissanul rosu a patit la fel acum 2 zile. I-au furat statia, i-au rupt bordul! Mama lor de nenorociti! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: Mare ghinion aici langa noi, la Podul Fundeni (colentina) este o firma care face comert cu diverse plastice. Au policarbonat (f.f. rezistent). Firma se numeste Geplast. Trooper si-a facut parbriz iar eu geamuri laterala la IMS. Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: Mare ghinion O sa radeti , acum doua saptamani , cand a fost mai frig afara , mi-am luat un pulover si o caciula in masina(deh , metehnele iesirilor - sa nu inghet cumva :ha: ), e , vreau sa va spun ca mi-au spart geamul si mi le-au furat. E incredibil .... Sunt sigur ca Alf va gasi solutia potrivita , nu ne lasa el :h5 . Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: Mare ghinion Hai ca stricam topicul,dar la capitolul furturi stam din ce in ce mai prost .....in decurs de o saptamina baietii de la firma au ramas fara 2 'cutii cu lautari' fara pretentii de casetofoane.....montate pe niste Loganuri de am ajuns sa coste schimbatul de yale fortate cu tot cu contact mai mult decit 'lautarii'......le-am lasat asa,ca sa fiu sigur ca nu se mai intimpla:grin: Mama ei de criza,ii loveste pe toti....... In seara asta scot sufele si hi-liftul si tot ce am in masina din fata blocului si mut sus.....paza buna...... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Decembrie 18, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: Mare ghinion Maine dimineata me duc direct la Geplast sau la Praktiker si resolv treaba eventual. Service de la Isuzu me ai zis ca provabel saptamana vitoare ajuge geamul de la Turcea. Multumesc mult tuturor pt ajutor. :h5 Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: Mare ghinion Alf-ule, pareri de rau pentru cele patite. Daca tot ajungi pe sos Fundeni incearca si la Olympia Galss. Este firma ce aduce tot felul de parbrize, lunete si geamuri laterale si toate se fabrica in ...,ai ghicit, Turcia. Ca sa nimeresti la ei este usor, cum intri pe sos Fundeni venind de la intersectia cu sos Colentina (intersectia cu avionul), la 800 de metrii este o statie de benzina pe partea dreapta. Imediat prima cladire dupa benzinarie este cea cu pricina. Sa ai bafta si sa rezolvi repede necazul. most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Decembrie 18, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: Mare ghinion Alf-ule, pareri de rau pentru cele patite. Daca tot ajungi pe sos Fundeni incearca si la Olympia Galss. Este firma ce aduce tot felul de parbrize, lunete si geamuri laterale si toate se fabrica in ...,ai ghicit, Turcia. Ca sa nimeresti la ei este usor, cum intri pe sos Fundeni venind de la intersectia cu sos Colentina (intersectia cu avionul), la 800 de metrii este o statie de benzina pe partea dreapta. Imediat prima cladire dupa benzinarie este cea cu pricina. Sa ai bafta si sa rezolvi repede necazul. Multumesc :h5, maine trec pe acolo si incerc, se poate ca o aduce mai repede ca Isuzu Baneasa. Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Decembrie 19, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Re: Mare ghinion Gata, rezolvat :banana Am fost lui service care me a zis Silviub si am facut comanda geamului, dar pt moment am cumparat policarbonat acolo unde me a zis semaca si oameni lui service cu geamuri me a facut o geam din plastic perfect ca solutia provizoria, :h5 dar putea sa ramane asa permanent. Multumesc mult tuturor pt ajutor, fara voi nu avea reusit :1 Trebuie sa zic ca service aia cu geamuri care a spus silviub este un service foarte profesionist, oameni de acolo am facut tot pt se gaseste o solutia :h5 si ni nu a fost asa ceva scump. Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Re: Mare ghinion Super , :1 :h5 :bannana . Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Mare ghinion Gata, rezolvat :banana Am fost lui service care me a zis Silviub si am facut comanda geamului, dar pt moment am cumparat policarbonat acolo unde me a zis semaca si oameni lui service cu geamuri me a facut o geam din plastic perfect ca solutia provizoria, :h5 dar putea sa ramane asa permanent. Multumesc mult tuturor pt ajutor, fara voi nu avea reusit :1 Trebuie sa zic ca service aia cu geamuri care a spus silviub este un service foarte profesionist, oameni de acolo am facut tot pt se gaseste o solutia :h5 si ni nu a fost asa ceva scump. sa nu mai lasi gps in masina! 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate