shoby Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 Am gasit pe net acest Haendler din Germania care vinde aproape orice fel de Samurai si alte cateva acareturi . Sper sa va fie de folos ... :h5 http://home.mobile.de/BRETSCH-U-EICHNER Link to comment Share on other sites More sharing options...
ab03fge Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Re: Haendler(Dealer) de Suzuki SJ Samurai este cel mai mare tepar din germania slp .am trecut pe acolo cand mi-am cumparat eu samuraiul, si am ramas dezamagit de cele vazute. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nel Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Re: Haendler(Dealer) de Suzuki SJ Samurai Am fost si eu pe la el ,mai este unul la fel numai cu Suzuki dar mult mai aproape la Pfulingen pe langa Stutgart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Farfarello Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 Re: Haendler(Dealer) de Suzuki SJ Samurai Si eu l-am vizitat, dar mi emi s-au parut ok. Cel putin eu am gasit masina pe care o cautam, la un pret corect. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vali alias Babu Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 Re: Haendler(Dealer) de Suzuki SJ Samurai pozele astea sunt de cand vroiam eu sa-mi iau samurai (iunie 2008) parerea mea SCUMPE :p KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Farfarello Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 Re: Haendler(Dealer) de Suzuki SJ Samurai Eu mi-am luat masina la sfarsitul lui august 2008, si am dat pe ea 3000 euro. Este exact ce mi-am dorit la calitatea pe care o vroiam ... fara multa rugina in stare ok. La acest pret in Romania nu am gasit ... sau am gasit vopsite peste rugina...etc. Depinde ce vrei. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link to comment Share on other sites More sharing options...
ady_petre Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Re: Haendler(Dealer) de Suzuki SJ Samurai este cel mai mare tepar din germania slp .am trecut pe acolo cand mi-am cumparat eu samuraiul, si am ramas dezamagit de cele vazute. in octombrie am fost in germania dupa 2 samuraiuri, primul l-am cumparat relativ usor in sensul ca era aproape de locul unde am fost si ne-am inteles si la pret. la al doilea au inceput problemele : nu mai gaseam decat foarte departe de locul unde eram noi si la niste preturi f mari. in disperare am ajuns si la tipul asta de care tu zici ca e cel mai mare tzepar din germania. Preturile erau destul de mari dar si puse dupa ureche(ex 2 samurai din 94 i era 1800 euro si unu 3000) oricum tipu a fost corect mi-a explicat ce probleme are fiecare masina si a fost si dispus sa negocieze. asa ca am plecat de la el cu un samurai din 95 la 1600 de euro.Motor transmisie impecabile,tabla 30% varza. Reparatiile, adica tinichigeria m-a costat 800 lei. asa ca mie nu m-a dat tzeapa . La urma urmri e vinzator de masini si isi face meseria, nimeni nu te obliga sa iei o masina care nu iti place sau cu privire la care ai dubii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamu Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 Re: Haendler(Dealer) de Suzuki SJ Samurai de ce e tepar,nu inteleg!ti-a furat banii,ti-a dat o masina stricata si ti-a zis ca-i buna?ti-a luat banii in avans si nu ti-a mai dat banii si nici masina???a...ca ti s-au parut mari preturile in raport cu calitatea ,asta nu inseamna teapa!ca nu esti obligat sa cumperi.omul iti prezinta marfa si iti spune pretu.apoi negociezi.nu vad unde e teapa!!!la orice magazin din lume in care intri inseamna ca ar trebui sa fi disperat ce iei TEPE!!! ca peste tot adaosurile sunt intre 20 si...500%!!!!nu ai luat o TEAPA adevarata,ca sa sti ce e aia!sper sa nici nu iei,ca eu sunt posesorul unor mici tepe,chiar de cateva mii de euro.UNA MARE am luat-o din partea unei rude,care m-a cam tepuit de vreo 20.000 de euro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts