Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Haendler(Dealer) de Suzuki SJ Samurai

shoby
 Share

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Re: Haendler(Dealer) de Suzuki SJ Samurai

Eu mi-am luat masina la sfarsitul lui august 2008, si am dat pe ea 3000 euro.

Este exact ce mi-am dorit la calitatea pe care o vroiam ... fara multa rugina in stare ok.

La acest pret in Romania nu am gasit ... sau am gasit vopsite peste rugina...etc.

Depinde ce vrei.

Bogdan,

Facebook: Suzuki Restore

• 4 weeks later...

este cel mai mare tepar din germania slp .am trecut pe acolo cand mi-am cumparat eu samuraiul, si am ramas dezamagit de cele vazute.

in octombrie am fost in germania dupa 2 samuraiuri, primul l-am cumparat relativ usor in sensul ca era aproape de locul unde am fost si ne-am inteles si la pret. la al doilea au inceput problemele : nu mai gaseam decat foarte departe de locul unde eram noi si la niste preturi f mari. in disperare am ajuns si la tipul asta de care tu zici ca e cel mai mare tzepar din germania. Preturile erau destul de mari dar si puse dupa ureche(ex 2 samurai din 94 i era 1800 euro si unu 3000) oricum tipu a fost corect mi-a explicat ce probleme are fiecare masina si a fost si dispus sa negocieze. asa ca am plecat de la el cu un samurai din 95 la 1600 de euro.Motor transmisie impecabile,tabla 30% varza. Reparatiile, adica tinichigeria m-a costat 800 lei. asa ca mie nu m-a dat tzeapa . La urma urmri e vinzator de masini si isi face meseria, nimeni nu te obliga sa iei o masina care nu iti place sau cu privire la care ai dubii.

de ce e tepar,nu inteleg!ti-a furat banii,ti-a dat o masina stricata si ti-a zis ca-i buna?ti-a luat banii in avans si nu ti-a mai dat banii si nici masina???a...ca ti s-au parut mari preturile in raport cu calitatea ,asta nu inseamna teapa!ca nu esti obligat sa cumperi.omul iti prezinta marfa si iti spune pretu.apoi negociezi.nu vad unde e teapa!!!la orice magazin din lume in care intri inseamna ca ar trebui sa fi disperat ce iei TEPE!!! ca peste tot adaosurile sunt intre 20 si...500%!!!!nu ai luat o TEAPA adevarata,ca sa sti ce e aia!sper sa nici nu iei,ca eu sunt posesorul unor mici tepe,chiar de cateva mii de euro.UNA MARE am luat-o din partea unei rude,care m-a cam tepuit de vreo 20.000 de euro.

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use