YO2LZP Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 As vrea sa imi cumpar o trusa de scule mai de incredere.Din pacate e plina piata de ele,toate lucioase.Cr-V,etc.In realitate marea majoritate sunt facaturi chinezesti,asa ca va intreb pe voi... ce firma mai de incredere imi recomandati? 0744616745 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: Trusa scule,ce recomandati? Vorbeste cu Mugur, stiu ca avea de la Angus unele foarte bune ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
padres Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: Trusa scule,ce recomandati? ius brasov care acum fac scule mob -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: Trusa scule,ce recomandati? si eu a-si vrea o trusa de tubulare 4-13mm cu criket ...de 1/4 ... se pare ca a fost rapita se extreterestii .... cea veche era DRAPER+ m-am uitat odata si pe ebay ... oferta e f variata .... am obosit uitandu-ma ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: Trusa scule,ce recomandati? Eu am scule PROXXON made in Germany. Trusa asta am cumparat-o cu aprox 100 eur. Mai am tot de la ei un set de chei combinate. Scule super ok. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: Trusa scule,ce recomandati? la ce are adi mai ar trebui adaugat...asa vreo 5 kg de scule nu de alta, dar sa ai necaz cu adevarat cand te lasa masina...ca din "atatea", chiar aia nu o ai am obosit carand cu mine o trusa intreaga de tubulare din care foloseam 10, 13, 14, 17, 19 restul erau degeaba apoi, in majoritatea cazurilor, cand chiar trebuie sa intervii musai si repede (de obicei pe ploaie in noroi pe varf de deal...sau in vale, dupa caz) ai nevoie de fixa fara fixe esti mort, pt ca nu intra nimic altceva pe acolo pe unde e buba sa nu uitam ca mai trebe mox, ciocan, levier, cleste de zeghere, etc deci, cea mai complexa trusa e mai buna decat o trusa mica dar profi daca tot iei ceva mic, ia fixe sau combinate, sunt de baza forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator UJIO Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Re: Trusa scule,ce recomandati? GEDORE sau HAZET,in functie de buget! ca sa rimeze.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator liviugolf Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Re: Trusa scule,ce recomandati? Ce parere aveti despre DRAPER / Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Re: Trusa scule,ce recomandati? Totul este in functie de buget : -Snap on sau Bahco sunt nume de referinta in domeniu -Draper are un raport bun pret / calitate Personal am la masina o trusa Halfords Professional 150 piece, iar cand lucram in curte, folosim truse si scule Draper Expert... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Re: Trusa scule,ce recomandati? Eu folosesc scule de la Wurth, Draper si Guede. Wurth sunt cele mai bune dupa parerea mea (dintre cele enumerate) Wurth, trusa de chei cu clicket, truse de surubelnite spray-uri multe si diverse, vaseline, burghie, trusa de papuci electrici toate sunt super ok. Masca de sudura de la Wurth e bestiala. Ti-e mai mare dragul sa lucrezi cu ea. E drept ca sunt ca scumpe dar eu zic ca isi merita banii. De la Draper folosesc cricuri, leviere, prese diverse, dispozitiv pentru spalat piese si altele. Nu a avut probleme cu ele pana acum. Sunt ok. Nici cu sculele Guede nu am avut probleme. La sculele electrice imi place mult DeWalt si Bosch dar alea originale adevarate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Re: Trusa scule,ce recomandati? ideea era de unde cumparam ...???? parca ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Re: Trusa scule,ce recomandati? Draper - http://www.sculedemana.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Re: Trusa scule,ce recomandati? Wurth numai de la agenti. Nu au magazine sau site-uri cu vanzare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator fender Postat Decembrie 20, 2008 Partajează Postat Decembrie 20, 2008 Re: Trusa scule,ce recomandati? Confirm si eu ca Draper e mai mult decat ok pret/calitate pentru mecanicul amator. In afara de trusa de baza (tubulare hexagonale cu accesorii, chei fixe combinate, inelare cu cot) mai trebuie sculele specifice masinii. Exemple: - tubulare bihexagonale (12 colturi - la fel ca inelarele) - tubulare cu adancime medie/mare, hexagonale sau bihexagonale - set imbus sau stea (eventual cu gaura) Totul e sa stii ce-ti trebuie la masina respectiva. Sau le cumperi pe toate :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Decembrie 20, 2008 Partajează Postat Decembrie 20, 2008 Re: Trusa scule,ce recomandati? cred ca tot la DRAPER ajung ... la aia in spate la CIRCUL DE STAT ... am avut si am fost multumit de ele... imi fac un cadou de craciun ... si-mi iau si o trusa de 3/8 ..din asta nu am avut niciodata ... si mai mult ca sigur mi-o mai face cu okiu ceva de pe acolo ... .... mai erau unii cu o duba de umblau pe la serviceuri...si vindeau scule profi .... schimbau daca rupeai ceva ... dar nu-mi mai aduc aminte de ei ... multi mecanici cumparau de la ei .. cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator UJIO Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: Trusa scule,ce recomandati? Draper sunt bunicele,dar ai grija cu vrajeala-garantie pe viatza-....aia cu duba sunt tot de la DRAPER... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: Trusa scule,ce recomandati? Intradevar aia cu duba sunt de la Draper , dar am auzit ca nu mai schimba cheile rupte sau sparte.Un alt loc de unde se mai pot cumpara ar fi aici http://www.stcl.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Ianuarie 2, 2009 Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 Re: Trusa scule,ce recomandati? As mai aminti aici de Hazet pe care le poti cumpara din reteaua Autonet. Garantia la multe scule e pe viata, dar sunt scumpe, mai scumpe decat Wurth. De regula service-urile cumpara Hazet, nu cei care vor sa aiba o trusa de scule "just in case" in masina. Iar Hazet chiar schimba cheile rupte, cel putin la clientii importanti. Pe partea de surubelnite, leviere, clesti si alte chestii d'astea mici nu strica sa te uiti la Stanley care desi sunt "budget" fac scule de calitate zic eu. Am vazut in Sibiu la un magazin si-o trusa Makita, tubulare, fixe, bit-uri, ce sa zic... o gramada de chestii intr-o cutie cu multe rafturi dar nu stiu cat de bune sunt. Si costa si vreo 700 de roni.... Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: Trusa scule,ce recomandati? Despre UNIOR ce ziceti? Am cateva truse de la ei, par O.K. Pana acum nu au cedat. De la IUS am avut o surpriza neplacuta cu intermediarul cardanic de 1/4. E decalibrat, nu intra in nicio cheie tubulara. In rest sunt O.K. Cu toate astea, nu stiu cum dracu' se face ca, de cate ori ma apuc de reparat, imi mai trebuie o cheie pe care nu o am :cr . 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: Trusa scule,ce recomandati? Cu toate astea, nu stiu cum dracu' se face ca, de cate ori ma apuc de reparat, imi mai trebuie o cheie pe care nu o am :cr Hehehe, pai tu crezi ca Murphi doarme??? :grin: I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Trusa scule,ce recomandati? vreo parere despre mannesmann bruder? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viji Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Trusa scule,ce recomandati? Eu folosesc destul de des si in conditii nu tocmai ortodoxe adica ciocane pe chei tevi pe crichet si inca rezista eroic Chiei combinate TONA, sunt cehesti si nu sumt prea scumpe Tubulare de la BAHCO Scule electrice cu acumulator de la Milwaukee V28 (au inclusiv flex cu baterii) super tari [youtube:2upbkh7f]http://www.youtube.com/watch?v=qTWlvlIPd7Q&eurl=http://6.gmodules.com/ig/ifr?url=http://www.google.com/ig/modules/youtube_igoogle/v2/youtube.xml&nocache=0&up_chan[/youtube:2upbkh7f] [youtube:2upbkh7f]http://www.youtube.com/watch?v=57YkHGSBwC0&feature=related[/youtube:2upbkh7f] NISSAN NAVARA D40 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Trusa scule,ce recomandati? http://stores.ebay.co.uk/AKtive-Trading ... idZ2QQtZkm :uameni si ce preturi mici ... :uameni le-am scris .... dar nu vor muschii lor sa trimita in Romania ... doar pe teritoriul Angliei ... pot plati cu PAYPAL ... le-am sugerat sa puna la un curier care vine sa le ia de la sediul lor... cel mai scump curier.. si tot nu au vrut .. sper sa gasesc pe cinva dispus sa le primeasca prin posta.... si sa le puna ptr romania la un curier rapid ... a-si fi luat vreo 4-5 truse .... completam atelierul .. cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Trusa scule,ce recomandati? http://stores.ebay.co.uk/AKtive-Trading_Socketry-Hand-Tools_W0QQcolZ2QQdirZ1QQfsubZ2263921QQftidZ2QQtZkm :uameni si ce preturi mici ... :uameni le-am scris .... dar nu vor muschii lor sa trimita in Romania ... doar pe teritoriul Angliei ... pot plati cu PAYPAL ... le-am sugerat sa puna la un curier care vine sa le ia de la sediul lor... cel mai scump curier.. si tot nu au vrut .. sper sa gasesc pe cinva dispus sa le primeasca prin posta.... si sa le puna ptr romania la un curier rapid ... a-si fi luat vreo 4-5 truse .... completam atelierul .. Iti dau eu adresa unui preten de la Oxford si le descurca el daca vrei neaparat de la ei!!! Da-mi de stire si vb cu el Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Trusa scule,ce recomandati? daca am nevoie ded o anumita dimensiune - si nu o am - cumpar la bucata.. ca sa verific materialul il iau un pic la pila, daca nu se duce e "d-ala bun..." Eu am avut nevoie de scule in intch, si la sugestia lui @ursu, am fost la Drapper la depozit, baietii de acolo mi-au sugerat sa imi iau ce am nevoie la bucata, deoarece toate trusele sunt ba in metric, ba duale jumate metric / jumate inch, si in concluzie, mi-am luat tot setul de chei si imbusuri pt un Wrangle astfel: 8 tubulare, 6 chei combinate, 6 imbusuri in stea ( inclusiv cele mari, care nu prea se gasesc ) set 10 imbusuri hexagonale in inch totul la 144 ron inclusiv TVA. la upgrade-ul masinii, s-au comportat perfect, am si rupt piulitele de pe cateva suruburi ruginite, dar nici o pb cu cheile.... la cat costa ii recomand pana una alta. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate