Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Scartait in directie

adrianudeanu

Postări Recomandate

Re: o mica pb (sper)

Am avut o problema asemanatoare acum cativa ani.Lichidul de la servodirectie era sub nivel cu mult.Scartaia ingrozitor doar la rotit volan maxim stanga sau dreapta.Am schimbat borcanelul fisurat , am completat cu ulei servo si s-a rezolvat problema.

0745634366
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pana azi a mers perfect;;) gumele...sunt 285/60/17... de care lichid sa pun? sau..mai bine zis unde pot sa-l completez si cam cat ar costa? daca puteti sa-mi aratati niste poze cu borcanasul:)ar fi perfect:D (un ansamblu cu ce e sub capota, cu niste sageti care sa indice locul unde sa ma uit:):P

Link spre comentariu

cum spunea si turagmes. lipsa lichid sau va trebui sa schimbi cureaua de servo. si eu am patit la fel . am schimbat cureaua si .....liniste.

i have a pajero , don't be jealous :)

Samurai '88 >Suzi Quatro.

Link spre comentariu

Pana cand iti cumperi curea, intinde-o pe asta si vei scapa de scrtait.

La capatul cursei presiunea din circuitul servodirectiei este mai mare, in consecinta si pompa opune mai multa rezistenta. Asa se explica faptul ca la virare maxima patineaza cureaua.

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu

Vizitator mohaoliver

cureau e de vina. Asa a patit si un amic de-al meu si aschimbat tot - curea, role, lichid servo,etc. are tot un Y61 din 99

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare