adrianudeanu Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 pana azi nu s-a intamplat, cand "iau devolan" maxim stanga sau dreapta, se aude un..."scartait", continuu, atat timp cat tin rotile cabrate la maxim...ce-o fi? am un y61 din '99 3 usi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: o mica pb (sper) ai schimbat cumva dimensiunile pneurilor?....daca da...si ai pus gume mai mari e normal :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: o mica pb (sper) Am avut o problema asemanatoare acum cativa ani.Lichidul de la servodirectie era sub nivel cu mult.Scartaia ingrozitor doar la rotit volan maxim stanga sau dreapta.Am schimbat borcanelul fisurat , am completat cu ulei servo si s-a rezolvat problema. 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: o mica pb (sper) sau patineaza cureaua la servo...lipsa de ulei in servo cum spune si Dan :grin: verifica etanseitatea la servo...furtune...caseta de directie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat Decembrie 18, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: o mica pb (sper) pana azi a mers perfect;;) gumele...sunt 285/60/17... de care lichid sa pun? sau..mai bine zis unde pot sa-l completez si cam cat ar costa? daca puteti sa-mi aratati niste poze cu borcanasul:)ar fi perfect:D (un ansamblu cu ce e sub capota, cu niste sageti care sa indice locul unde sa ma uit:):P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: o mica pb (sper) cum spunea si turagmes. lipsa lichid sau va trebui sa schimbi cureaua de servo. si eu am patit la fel . am schimbat cureaua si .....liniste. i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat Decembrie 18, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: o mica pb (sper) daca mai merg asa pana facrost de bani, "ii cauzeaza"?:P cam cat e cureaua, daca stiti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: o mica pb (sper) Pana cand iti cumperi curea, intinde-o pe asta si vei scapa de scrtait. La capatul cursei presiunea din circuitul servodirectiei este mai mare, in consecinta si pompa opune mai multa rezistenta. Asa se explica faptul ca la virare maxima patineaza cureaua. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: o mica pb (sper) :rules slp . :ha: :h5 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: o mica pb (sper) Eu am umblat si la bucsele tirant...sa arunci un ochi si la ele...desi daca ziceai ca pana azi totul a fost ok... Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat Decembrie 18, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: o mica pb (sper) am fost pana la masina...se simte asa, ca "un hop", dupa care incepe sa "scartaie"...lichid, curea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mohaoliver Postat Decembrie 20, 2008 Partajează Postat Decembrie 20, 2008 Re: o mica pb (sper) cureau e de vina. Asa a patit si un amic de-al meu si aschimbat tot - curea, role, lichid servo,etc. are tot un Y61 din 99 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: o mica pb (sper) lichidul din servodirectie este acelasi cu cel din cutiile automate...ATF....daca pui altceva face buba :grin: ...eu la Cherokee si la Patrol am pus Castrol ATF :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate