Clau4x4 Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Ati auzit sau vazut zilele acestea , prin ziare sau la tv. , ceva despre "marirea maririi :ha: " impozitelor la masinile de teren ? :P Mi-a bagat un coleg un cui , cum ca a vazut el la tv., ieri sau alaltaieri , ceva despre acest subiect . Sa stim si noi spre ce tari emigram dupa 1 ian. Daca aveam vreun Q7 , ML sau BMW X 765839402 ............ Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: Ati auzit noutati despre impozit ? :grin: A mea este autoutilitara..... :P :ha: Am 2 locuri dar platesc impozit 450 lei/an......cit il pot mari? Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Decembrie 18, 2008 Partajează Postat Decembrie 18, 2008 Re: Ati auzit noutati despre impozit ? .....dak nu tzi platesti impozitele nu te lasa astia nici sa mori............ Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Noobius Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 Re: Ati auzit noutati despre impozit ? 59RON/an pt Samurai (sper ca am citit bine biletul ala de la finante) :grin: Chiar si 100RON/an e putin...cred ca se duc mai multi bani pe fluctuatiile cursului valutar decat pe samy :ha: :ha: :ha: Suzuki Samurai '90 "Stuka" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 Re: Ati auzit noutati despre impozit ? la mine e mai bine.... Jeep Wrangler 4 litrii numai 2473 RON / an.... deci stau "linistit", un amic in Austria il tine pe platforma, nu de alta dar are de platit pe el daca l-ar reinscrie vreo 500 Euro / luna :D welcome in the club... deci ... caut platforma in curand, daca se maresc si impozitele :P Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 Re: Ati auzit noutati despre impozit ? Se vor mari cu siguranta....Cuantumul va fi stabilit de fiecare consiliu local in parte :pr Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nan florin Postat Decembrie 23, 2008 Partajează Postat Decembrie 23, 2008 Re: Ati auzit noutati despre impozit ? Din ce am auzit pe ici pe colo deocamdata nu s-au anuntat mariri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Decembrie 23, 2008 Partajează Postat Decembrie 23, 2008 Re: Ati auzit noutati despre impozit ? eu il voi plati cu monede de 1 ban (si de 5 bani daca nu reusesc sa string 240.000 de monede de 1 ban...) The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 23, 2008 Partajează Postat Decembrie 23, 2008 Re: Ati auzit noutati despre impozit ? eu il voi plati cu monede de 1 ban (si de 5 bani daca nu reusesc sa string 240.000 de monede de 1 ban...) :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: sa cad de pe scaun... :ha: :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 23, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2008 Re: Ati auzit noutati despre impozit ? eu il voi plati cu monede de 1 ban (si de 5 bani daca nu reusesc sa string 240.000 de monede de 1 ban...) :g , :ha: , dar din pacate e greu de crezut ca vei reusi sa-i strangi si chiar daca i-ai strange , nemernicii sunt in stare sa nu tii primeasca. :ha: . Oricum , daca te hotarasti , am si eu o punguta cu vre-o suta , doua de bucati , mai adunam de la baieti si facem ceva misto :id . :ha: Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Decembrie 23, 2008 Partajează Postat Decembrie 23, 2008 Re: Ati auzit noutati despre impozit ? eu il voi plati cu monede de 1 ban (si de 5 bani daca nu reusesc sa string 240.000 de monede de 1 ban...) :g , :ha: , dar din pacate e greu de crezut ca vei reusi sa-i strangi si chiar daca i-ai strange , nemernicii sunt in stare sa nu tii primeasca. :ha: . Oricum , daca te hotarasti , am si eu o punguta cu vre-o suta , doua de bucati , mai adunam de la baieti si facem ceva misto :id . :ha: sint obligati prin lege sa ii primeasca. daca nu ii primesc, e caz penal :grin: si ii voi asigura ca in fiecare an ma voi stradui sa string banii de impozit in unitatea monetara cea mai mica. :grin: The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Decembrie 23, 2008 Partajează Postat Decembrie 23, 2008 Re: Ati auzit noutati despre impozit ? eu il voi plati cu monede de 1 ban (si de 5 bani daca nu reusesc sa string 240.000 de monede de 1 ban...) :g , :ha: , dar din pacate e greu de crezut ca vei reusi sa-i strangi si chiar daca i-ai strange , nemernicii sunt in stare sa nu tii primeasca. :ha: . Oricum , daca te hotarasti , am si eu o punguta cu vre-o suta , doua de bucati , mai adunam de la baieti si facem ceva misto :id . :ha: sint obligati prin lege sa ii primeasca. daca nu ii primesc, e caz penal :grin: si ii voi asigura ca in fiecare an ma voi stradui sa string banii de impozit in unitatea monetara cea mai mica. :grin:[/quote:3h4lata0] Ideea e ca are de suferit doar tantii aia de la ghiseu care ea nu are nici o vina. daca ar numara gunoaiele alea care pun taxele ar fi altceva. :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Re: Ati auzit noutati despre impozit ? @ mackie... Ideea e ca are de suferit doar tantii aia de la ghiseu care ea nu are nici o vina. daca ar numara gunoaiele alea care pun taxele ar fi altceva. :uameni Subscriu! Caserita aia nu are nici o vina. Daca ar numara aia care fac legile, merita sa mergem cu saci de marunt si sa le cerem si restu. Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Re: Ati auzit noutati despre impozit ? Las ca si ele pot fi de nesuportat. P.S.:Imi amintesc de discutia asta de pe mania :grin: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 24, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Re: Ati auzit noutati despre impozit ? Las ca si ele pot fi de nesuportat. P.S.:Imi amintesc de discutia asta de pe mania :grin: Aoleu , dar ce nesuferite sunt , marea majoritate , exact ca si lucrurile pe care le fac.... :ha: Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Re: Ati auzit noutati despre impozit ? Numa' ca acolo soldatu' svejk era acela care vroia sa le umple pe casierite de fise :ha: ... aceeasi piesa, alti actori ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Re: Ati auzit noutati despre impozit ? Probabil or sa apara anunturi de genul: "Cedez leasing impozit, masina bonus!" Ce va ziceam ieri sau alaltaieri: scot taxa, scot taxa ... dar de unde sa adune bistarii de "mici, lautari si pasarele"? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Re: Ati auzit noutati despre impozit ? Numa' ca acolo soldatu' svejk era acela care vroia sa le umple pe casierite de fise :ha: ... aceeasi piesa, alti actori ... din cite imi amintesc, poate ne confirma svejku', el a mai facut chestia asta odata :grin: eu le-am umplut de marunti pe ala de la oficiul postal... asa ca experienta este :grin: m-am gindit si eu la tanticile de la ghiseu si mi-am dat seama ca ele nu se gindesc la mine. asa ca sa le fie de bine si spor la numarat. Craciun fericit! The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Re: Ati auzit noutati despre impozit ? daca tot o face-ti macas sa luati pe cineva cu o camera video dupa voi, ca asta e filmulet de pus pe youtube :D Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Decembrie 25, 2008 Partajează Postat Decembrie 25, 2008 Re: Ati auzit noutati despre impozit ? da, eu mai demult cu niscaiva amenzi. si o factura de gaze. eh. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 Re: Ati auzit noutati despre impozit ? Cica la anul "Impozite precum cele pentru locuinte, masini sau terenuri percepute de autoritatile locale s-ar putea majora cu 20,49%, pentru ca aceste impozite trebuie recalculate in functie de evolutia inflatiei in ultimii 3 ani", a spus George marinescu, seful serviciului de impozite si taxe locale din cadrul Ministerului Finantelor Publice (MFP). ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 Re: Ati auzit noutati despre impozit ? @ mackie... Ideea e ca are de suferit doar tantii aia de la ghiseu care ea nu are nici o vina. daca ar numara gunoaiele alea care pun taxele ar fi altceva. :uameni Subscriu! Caserita aia nu are nici o vina. Daca ar numara aia care fac legile, merita sa mergem cu saci de marunt si sa le cerem si restu. ba o vina are, daca nimeni n-ar mai lucra pentru cei ce fac taxe, cine le-ar mai aduna.poate o veni timpul si in RO ca pe aici, sa fie o rusine sa lucrezi pentru stat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate