Yonutz Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Cea mai mare realizare din viata mea (pe langa multe altele) este acest copil ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Re: Cea mai mare realizare din viata noastra ... Sa-ti traiasca si sa-ti aduca numa' bucurii ! ... ... uite-o si pe "copila atomica" ...Ana.jpg[/attachment:3afv34ac] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Re: Cea mai mare realizare din viata noastra ... sa va creasca mari si sanatosi iar voi sa va vedeti si bunici! :1 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Re: Cea mai mare realizare din viata noastra ... Fara doar si poate , un copil este cea mai mare realizare si cea mai mare bucurie in viata unui om . Pana sa o am pe fiica-mea , nu credeam si nu stiam cat de minunat este si cate bucurii iti aduce. Sa va traiasca , sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei. Ce-ar fi sa se dezvolte aici o coloana cu vre-o cateva zeci de poze cu puiutii nostrii? :grin: :hi Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Re: Cea mai mare realizare din viata noastra ... da asa este intradevar este o mare realizare sa ai un copil eu cred ca este o bucurie enorma mai ales daca este sanatos si eu cind il vad pe al meu cum creste nu-mi vine sa cred si parca in fiecare zi ma surprinde cit de istet si de smecher este ,dar cel mai important este nu sa-l faci ci sa-l cresti alaturi de persoanele iubite si mai ales intr-un anturaj linistit pt ca atitea cazuri despre copii abandonati sunt difuzate prin mas media si de multe ori ma intreb pina unde poate sa se ajunga . suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Re: Cea mai mare realizare din viata noastra ... avem si noi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Re: Cea mai mare realizare din viata noastra ... :h5 . Sa vezi maine gasca de pici . Fii-mea cel putin , o sa fie inebunita , are o placere deosebita pt. masinile "mari" , cum vede o poza pe forum cu o masina mai inchisa la culoare intreaba : aia e a noastra , tati ? Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Re: Cea mai mare realizare din viata noastra ... Este adevarat ca doar copiii pot oferi parintilor cele mai mari bucurii.Asa ca noi in calitate de parinti dar si de copii ne bucuram de copii nostri dar oferim si bucurii parintilor nostri. Asadar cel mai important lucru pe lume ramane familia.Tuturor doresc multa sanatate si liniste in aceasta lume nebuna,nebuna,nebuna. Si hop si noi cu citeva poze :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Re: Cea mai mare realizare din viata noastra ... Sa va traiasca si sa-i vedeti si la 20 de ani dupa pensionarea lor :h5 doua poze cu fimea...acum promovata la rang de copilot :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Re: Cea mai mare realizare din viata noastra ... Se vede cine a fost mai harnic. :h5 ..acum are ajutor de nadejde.Dar nici eu nu ma las...acum facem instructajul. :ha: :ha: :ha: Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nan florin Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Re: Cea mai mare realizare din viata noastra ... AndaIntr-adevar, nu exista bucurie mai mare decat un copil. Eu am o fetita de 10 ani, in clasa a IV a pe care o cheama Anda, iar de vreo 6 luni familia s-a marit cu un nou membru. Un catel pe care l-am botezat Rocky si pe care il iubim cutotii nespus de mult. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Re: Cea mai mare realizare din viata noastra ... Hai si cu baietii....ca numai fete pina acum :ha: :ha: :ha: :ha: Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Re: Cea mai mare realizare din viata noastra ... Sorry, ma tem ca va bat pe toti cei dinaintea mea :) Varsta are ceva avantaje. Eu ma prezint cu 2 bucati copii care mostenesc pasiunile mele autodistructive la care au mai adaugat si altele noi. Baiatul traieste practic pe bicicleta, recent a trecut si la motor si se perfectioneaza ca (deocamdata) copilot dar nu numai. Fata s-a atasat de motociclete, la care a adaugat o mult mai cuminte pasiune pentru foto. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Re: Cea mai mare realizare din viata noastra ... Am cu ce... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Re: Cea mai mare realizare din viata noastra ... Sa va traiasca si sa va bucure...Intradevar CEA MAI MARE REALIZARE... am si eu cu ce asa ca iata juniorul.Biciclist extrem,motociclist cu cupa,offroader de ocazie ca si mine Cu bicicleta cea veche.exersand echilibrul...http://img147.imageshack.us/img147/5592/p9030302au7.jpg Una de sezon cu sigla in geam http://img153.imageshack.us/img153/8956/pc140847jl1.jpg si cea cu locul I la Cupa Micu" Rossi de la Brasov .Unde a batut motociclisti cu permis si nu i sa permis accesul la toate probele :ban http://img257.imageshack.us/img257/8284/dscn0485gz8.jpg I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Re: Cea mai mare realizare din viata noastra ... Fratilor sa va traiasca si voi pe langa ei. Cand sunt mici probleme mici,cand sunt mari probleme mari,ba n-am motorina,ba o piesa un cauciuc..... Ati vrut si ceva baieti,luati de acii. Eu am intrat la apa :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Re: Cea mai mare realizare din viata noastra ... Cum e vorba aia Romaneasca : sa faci baieti e o arta ! Nu toti suntem artisti :ha: Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Re: Cea mai mare realizare din viata noastra ... Cum e vorba aia Romaneasca : sa faci baieti e o arta ! Nu toti suntem artisti :ha: ....baietii se fac ...cu mana in sold .... :ha: :ha: :ha: cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Re: Cea mai mare realizare din viata noastra ... sa va triasca da am si eu mandria mea.Baiat din prima si ca sa ma pot lauda am si fetita :ypu :ypu :ypu :ypu :ypu range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Decembrie 19, 2008 Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Re: Cea mai mare realizare din viata noastra ... Cum e vorba aia Romaneasca : sa faci baieti e o arta ! Nu toti suntem artisti :ha: ....baietii se fac ...cu mana in sold .... :ha: :ha: :ha: In soldul cui lipovene ?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 19, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2008 Re: Cea mai mare realizare din viata noastra ... Sa ne traiasca si sa ne bucuram de ei! Sa va mai pun una ca e tare, de asta vara ... Sa mai zica lumea ca astia mici nu sunt golani din fasa ... :ha: :ha: :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buhu Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: Cea mai mare realizare din viata noastra ... Cum e vorba aia Romaneasca : sa faci baieti e o arta ! Nu toti suntem artisti :ha: ....baietii se fac ...cu mana in sold .... :ha: :ha: :ha: eu am stat cu amandoua mainile in solduri :ha: :ha: :ha: am reusit gemeni :ypu :ypu poza e de vreo un an jumatate si masinile erau mai noi , acum in decembrie, copiii au implinit 13 ani :h5 http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: Cea mai mare realizare din viata noastra ... Poza asta este dovada clara ca fetita este a mea :grin: LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prudom Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: Cea mai mare realizare din viata noastra ... Bravo,felicitari tuturor! daca da D-zeu peste vreo 3 luni pun si eu poze cu a mea fetita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naui Postat Decembrie 23, 2008 Partajează Postat Decembrie 23, 2008 Re: Cea mai mare realizare din viata noastra ... Sa va traiasca si sa va bucurati de ei. Al meu este Matei si are 7 ani. Kamikaze Offroad Team http://www.standuri-metalice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate