bigdaddy Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: Cea mai mare realizare din viata noastra ... Anu' asta facem 20 de ani de casatorie... din poza lipsesc doar eu si catelu' later edit ... poza e de anu' trecut, la prima iesire cu cel mai nou membru al familiei, "Strajerul" - Nissan Terrano II. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: Cea mai mare realizare din viata noastra ... Ma bucur ca am gasit acest topic!De ce?Pentru ca sunt fericit.Sunt sanatos am o sotie minunata si doi copii frumosi NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 8, 2009 Autor Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: Cea mai mare realizare din viata noastra ... Sa-ti traiasca Zoli si sa te bucuri de ei ... :1 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: Cea mai mare realizare din viata noastra ... Sa-ti traiasca Zoli si sa te bucuri de ei ... :1 multumesc de urari si ti le doresc asemenea si tie :h5 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: Cea mai mare realizare din viata noastra ... E prea frumos ... Poate oare un moderator sau admin sa schimbe numele topicului in "Liga Piticilor 4x4" ? Bineinteles cu incuviintarea voastra! :h5 Rezolvat. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
evgheny Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: Liga Piticilor 4x4 Asta a fost prima lor iesire 4x4 si le-a placut la nebunie Poate o sa mai organizam si pe viitor iesiri cu toata familia unde sa se poata bucura si ei de aer curat Club 4x4 Bucuresti http://www.club4x4bucuresti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
locdeparcare Postat Mai 12, 2009 Partajează Postat Mai 12, 2009 Re: Liga Piticilor 4x4 Radu Stefan (legatura mea cu pamantul) ... Varsta 9 luni. Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
locdeparcare Postat Mai 12, 2009 Partajează Postat Mai 12, 2009 Re: Liga Piticilor 4x4 ... altele Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
locdeparcare Postat Mai 12, 2009 Partajează Postat Mai 12, 2009 Re: Liga Piticilor 4x4 ... altele Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 12, 2009 Autor Partajează Postat Mai 12, 2009 Re: Liga Piticilor 4x4 Sa-ti traiasca si sa te bucuri de el! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
locdeparcare Postat Mai 12, 2009 Partajează Postat Mai 12, 2009 Re: Liga Piticilor 4x4 Multumesc frumos. Sunt pur si simplu fericit. Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Mai 12, 2009 Partajează Postat Mai 12, 2009 Re: Cea mai mare realizare din viata noastra ... dar nu are nimeni o fata de 18-20 de ani sa ii placa motoarele si off-roadul? :D Merge si 21? :) Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Septembrie 25, 2010 Partajează Postat Septembrie 25, 2010 Re: Liga Piticilor 4x4 Trebuie sa ma laud.....fata lui tata...MARIA 6 luni ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Septembrie 25, 2010 Partajează Postat Septembrie 25, 2010 Re: Liga Piticilor 4x4 Mno bine...hop si io: are tata o fetita cat ...un simex... Danussia , 1 an si 1 luna...:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Septembrie 25, 2010 Partajează Postat Septembrie 25, 2010 Re: Liga Piticilor 4x4 uitele si pe ale mele REBECA 8 ani ADINA 12ani :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Septembrie 25, 2010 Partajează Postat Septembrie 25, 2010 (editat) Re: Liga Piticilor 4x4 Multumesc lui DUMNEZEU pt bogatia care mi-a dat-o , o sotie si doi baieti , Robert Cristian 8ani si Claudiu Andrei 6ani [ATTACH]91413[/ATTACH] Ribert si Andrei (GPScu) stanga spate si Ane Mairi , Andrei (GAGANUL} [ATTACH]91414[/ATTACH] Robert [ATTACH]91415[/ATTACH] Andrei Editat Septembrie 25, 2010 de Astral tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Septembrie 25, 2010 Partajează Postat Septembrie 25, 2010 Re: Liga Piticilor 4x4 Ma bucur ca a reinviat acest topic...sa ne fie plozii sanatosi si sa nii tina D-zeu aproape...si sa ne mosteneasca obiceiurile...alea bune..:y Oricum a mea e rupta dupa rock...masini si motociclete...:ha:...sa nu auda cumva motor si ea nu-l vede cai bai mare.../daca o tin in brate la volan e ca superglue...nu se mai da plecata...numa cu scandal...(ce rau imi pare :))...papusi?..ces alea?...jucarii ii plac numa alea cu roti, sau pe care le poate trage dupa ea (inclusiv un mouse vechi...) si trusa mea de scule...calculatorul e iarasi o mare admiratie pt ea...si bineinteles muzica...prima piesa pe care a "fredonat'' a fost ozzy osbourne crazy train live...:ha::ha::ha:...si mai tare faza ca la tacsu nui place ozzy... Tulai ...deja fac spam...:)))...as putea vorbib de ea fara limita... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Septembrie 25, 2010 Partajează Postat Septembrie 25, 2010 Re: Liga Piticilor 4x4 Alexandru - 8 luni singurul om in fata caruia ma pierd oricind...... si nu uit sa ii multumesc mereu Celui De Sus pentru bucuria care mi-a dat-o. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Septembrie 26, 2010 Partajează Postat Septembrie 26, 2010 Re: Liga Piticilor 4x4 Brianna (6) si Thomas (3). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gelu4x4 Postat Septembrie 26, 2010 Partajează Postat Septembrie 26, 2010 Re: Liga Piticilor 4x4 Are 3 ani si e pasionat de masini. Cunoaste toate marcile si le-a colectionat pe toate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Septembrie 26, 2010 Partajează Postat Septembrie 26, 2010 Re: Liga Piticilor 4x4 Cele doua comori ale mele ;Anamaria 8 ani pasionata de viteza:ooo ; Bogdan 9 ani pasionat de mecanica si electrica :wi ; mai mult decit scoala :grin: Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ladybird Postat Septembrie 28, 2010 Partajează Postat Septembrie 28, 2010 Re: Liga Piticilor 4x4 salutare, El este mandria noastra,Daniel 2 ani si 9 luni,cam nestamparati noi dar ne facem mari,si bineinteles ca mostenim pasiunile lui tati Nessum,ladybird, Daniel & co Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 3, 2012 Partajează Postat Aprilie 3, 2012 Re: Liga Piticilor 4x4 Intre timp ne-am facut un up-grade... Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Aprilie 3, 2012 Partajează Postat Aprilie 3, 2012 Re: Liga Piticilor 4x4 Imi zice mie Ursi...eu ii zic ei Gurita.... NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate