Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Liga Piticilor 4x4

Yonutz

Postări Recomandate

• Răspunsuri 72
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator koala

Re: Cea mai mare realizare din viata noastra ...

Sa-ti traiasca si sa-ti aduca numa' bucurii ! ...

... uite-o si pe "copila atomica" ...Ana.jpg[/attachment:3afv34ac]

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Fara doar si poate , un copil este cea mai mare realizare si cea mai mare bucurie in viata unui om . Pana sa o am pe fiica-mea , nu credeam si nu stiam cat de minunat este si cate bucurii iti aduce.

Sa va traiasca , sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei.

Ce-ar fi sa se dezvolte aici o coloana cu vre-o cateva zeci de poze cu puiutii nostrii? :grin:

:hi

Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp.
Link spre comentariu

da asa este intradevar este o mare realizare sa ai un copil eu cred ca este o bucurie enorma mai ales daca este sanatos si eu cind il vad pe al meu cum creste nu-mi vine sa cred si parca in fiecare zi ma surprinde cit de istet si de smecher este ,dar cel mai important este nu sa-l faci ci sa-l cresti alaturi de persoanele iubite si mai ales intr-un anturaj linistit pt ca atitea cazuri despre copii abandonati sunt difuzate prin mas media si de multe ori ma intreb pina unde poate sa se ajunga .

suzuki samurai 92

golf plus cross 08

Link spre comentariu

:h5 . Sa vezi maine gasca de pici . Fii-mea cel putin , o sa fie inebunita , are o placere deosebita pt. masinile "mari" , cum vede o poza pe forum cu o masina mai inchisa la culoare intreaba : aia e a noastra , tati ?

Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp.
Link spre comentariu

Este adevarat ca doar copiii pot oferi parintilor cele mai mari bucurii.Asa ca noi in calitate de parinti dar si de copii ne bucuram de copii nostri dar oferim si bucurii parintilor nostri.

Asadar cel mai important lucru pe lume ramane familia.Tuturor doresc multa sanatate si liniste in aceasta lume nebuna,nebuna,nebuna.

Si hop si noi cu citeva poze :h5

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Se vede cine a fost mai harnic. :h5 ..acum are ajutor de nadejde.Dar nici eu nu ma las...acum facem instructajul. :ha: :ha: :ha:

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

AndaIntr-adevar, nu exista bucurie mai mare decat un copil. Eu am o fetita de 10 ani, in clasa a IV a pe care o cheama Anda, iar de vreo 6 luni familia s-a marit cu un nou membru. Un catel pe care l-am botezat Rocky si pe care il iubim cutotii nespus de mult.

Link spre comentariu

Sorry, ma tem ca va bat pe toti cei dinaintea mea :) Varsta are ceva avantaje.

Eu ma prezint cu 2 bucati copii care mostenesc pasiunile mele autodistructive la care au mai adaugat si altele noi. Baiatul traieste practic pe bicicleta, recent a trecut si la motor si se perfectioneaza ca (deocamdata) copilot dar nu numai. Fata s-a atasat de motociclete, la care a adaugat o mult mai cuminte pasiune pentru foto.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Sa va traiasca si sa va bucure...Intradevar CEA MAI MARE REALIZARE...

am si eu cu ce asa ca iata juniorul.Biciclist extrem,motociclist cu cupa,offroader de ocazie ca si mine

Cu bicicleta cea veche.exersand echilibrul...http://img147.imageshack.us/img147/5592/p9030302au7.jpg

Una de sezon cu sigla in geam

http://img153.imageshack.us/img153/8956/pc140847jl1.jpg

si cea cu locul I la Cupa Micu" Rossi de la Brasov .Unde a batut motociclisti cu permis si nu i sa permis accesul la toate probele :ban

http://img257.imageshack.us/img257/8284/dscn0485gz8.jpg

I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane
Link spre comentariu

Sa ne traiasca si sa ne bucuram de ei! Sa va mai pun una ca e tare, de asta vara ... Sa mai zica lumea ca astia mici nu sunt golani din fasa ... :ha: :ha: :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Cum e vorba aia Romaneasca : sa faci baieti e o arta !

Nu toti suntem artisti :ha:

....baietii se fac ...cu mana in sold .... :ha: :ha: :ha:

eu am stat cu amandoua mainile in solduri :ha: :ha: :ha: am reusit gemeni :ypu :ypu poza e de vreo un an jumatate si masinile erau mai noi , acum in decembrie, copiii au implinit 13 ani :h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare