Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

DURUMobilu' Jeep EAGLE Wrangler

Flow

Postări Recomandate

Jeep Eagle (USA) Wrangler

An Fabricatie 1990

Motor Benzina 2464 cmc , 76 kw / 5600 rpm (101 cp)

Masinuta am achizitionat o cu doua saptamani in urma, nu a stat deloc pana acum , foarte multumit de ea , colegii de forum m au tras repede de urechi sa o botez, cum toata lumea mi spune DURU' de la numerele de inmatriculare BV xx DUR, asa m am gandit sa l botez DURUMobilul

Mi am dorit de mult modelul asta , si sunt chiar impacat cu gandul ca l am luat

Nu vreau sa i fac lucruri extreme ci doar cateva de bun simt

oricum va merge prin locuri extreme chiar daca va fi mai slab pregatita

Momentan am schimbat un arc pe spate in prima faza deoarece se pare ca am fostat o un pic nu de alta dar ca sa i cunosc limitele

Planuri de viitor pt DURUMobil :

Inaltata Caroseria

Cauciucuri mai inalte si cu un profil demn de mers pe mute

Un troliu de doamne ajuta care sa ma scoata de pe unde ma bag cand va fi nevoie (mai merg si singur uneori)

Nu stiu excat cand si in ce ordine vor avea loc modificarile, nu ma pricep mai deloc dar incet incet incep sa invat si incerc sa ma documentez cat mai mult

Cu ajutorul colegului Marius si al vostru colegilor de forum sper sa o vad cat mai sus :app in special de fund ca acolo am constatat ca este deficitara in teren

Inca nu am puncte slabe si puncte forte ale DURUMobilululi ca sunt la inceput dar pe masura ce aflu revin cu impresii

Orice sugestii sunt binevenite, atat pentru inaltarea caroseriei cat si pentru achizitionarea cauciucurilor care momentan sunt 215 75 15, mentionez ca nu ma intereseaza cum se comporta pe asfalt ci doar pe teren

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: DURUMobilu' Jeep EAGLE Wrangler

Revin cu o mica completare destul de importanta pt mine :grin:

Desi pare cam ciudat intr o lume a off roadului tot ca proiect de viitor am o evacuare sport cu tevile care vor iesi in lateral pe langa prag/uri

Se pare ca lumea tuningului a lasat o amprenta destul de serioasa asupra mea si chiar as vrea sa aud doicinciu benzina cu evacuare sport pe munte, abia atunci voi sti sau nu daca a meritat :er asta daca nu ma reclama vecinii pana atunci :ha:

Link spre comentariu

incearca sa uiti de ideea cu evacuarea pe sub praguri....la prima iesire mai serioasa...ramai fara ea :grin:

sunt cateva lucruri care merg pe asfalt dar in teren....nu se potrivesc :ha:

Link spre comentariu

Plus ca risti sa sperii caprioarele........de tot felul :ha: :ha:

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Daca nu va fi din motive practice pe langa praguri atunci va fi sport cap coada pe acelasi traseu

Nu renunt sub nici o forma la dorinta mea chiar daca va fi cu ceva modificari fata de planul initial indiferent daca sperii caprioarele sau nu :ha:

Link spre comentariu

Vesti bune.....pe perioada sarbatorilor ma muta iobita la Brasov......fara Zina dar macar asa,de pofta iesim si noi un pic?

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Pana la modificari importante durumobilu'

l a primit pe usi pe mumia desertului dakar :grin:

Am zis cand imi iau primul jeep ca voi lipi asa ceva pe el

Azi noapte am fost l am facut si l am pus sus, parca e al masinii direct, parca asa a iesit din fabrica :care

http://img70.imageshack.us/img70/181/imagine003ew0.th.jpghttp://img134.imageshack.us/img134/5764/imagine002re3.th.jpg

http://img70.imageshack.us/img70/3645/imagine004qh0.th.jpg

Link spre comentariu

Frumos...

de unde ai luat autocolantele cu "mumia" dakar ? sau le-ai facut ?

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Le am facut la o firma de inscriptionari, de precizat ca noaptea ca nu mai aveam rabdare pana a doua zi , mai ales ca trebuia sa ma intalnesc cu baietii si DURUMobilu' trebuia sa fie gata :ft

Link spre comentariu

Vizitator mihai cezar ionascu

Salut

Felicitari pentru achizitie. Posed ceva identic, diferenta fiind cilindreea, mai mare, de 4000 si anul de fabricatie, '95. Dar presupun ca senzatiile sunt identice :)

Sa o stapanesti sanatos!

Link spre comentariu

Multumesc frumos pt urare

Probabil in condintii similare si senzatiile sunt similare , dar depinde acum fiecare cum merge cu masina

La stilul meu de condus senzatiile sunt pe masura te asigur :grin:

Link spre comentariu

ce faci Flow ... am vazut ca deja ai pus masina pe autovit la vanzare ?!

Link spre comentariu

iti sugerez sa-ti faci bine socotelile, ca indiferent la ce masina o sa te opresti, tre sa iei in calcul ca mai bagi cateva mii in ea ca sa o echipezi calumea, daca Wranglerul e OK dpdv mecanic, e pacat sa o vinzi pe banii aia, mai bine ti-o faci calumea...

tu decizi, intamplator ma uit pe autovit deoarece mai caut sa-mi iau un TJ, si am vazut poza cu a ta... de ex ala la 7500 sau 8000 e cam praf din pacate....

a ta aranjata calumea poate merge lejer in 15.ooo...

Link spre comentariu

Frumos...

de unde ai luat autocolantele cu "mumia" dakar ? sau le-ai facut ?

Aia nu e mumie egipteana, e un touareg stilizat. Acestia sunt bastinasi din Africa de nord si sunt un popor nomad , principalii locuitori ai Saharei si se ocupa doar cu cresterea animalelor.IM000048.JPG.1f27346b542994f04533856f1f5dcc1f.JPG1.jpg[/attachment:3svlxd93]2.jpg[/attachment:3svlxd93]

@flow

Apropo foarte misto sigla concursului Paris-Dakar pe Jeep.Merg pe o masina argintie ?(Am un VW Touareg argintiu !) Nu se vad marginile transparente ale autocolantului?

0745634366
Link spre comentariu

Mi am pierdut un pic din elan

Saptamana asta vroiam sa ridic caroseria dupa care vroiam sa cumpar gume mult mai inalte

Un coleg de pr forum m a adus un pic cu picioarele pe pamant , nu m am documentat suficient inainte in legatura cu raportul de transmisie

Am zis ca daca intra si nu atinge in aripi e in regula , acum constat ca nu e chiar asa si tre sa tin cont si de limitele transmisiei stok

In principiu am sa caut cauciucuri mai inalte , nu la fel de inalte pe cat mi as dori dar tre sa fac cumva sa le impac pe toate , nu sa le pun de dragul de a le pune dupa care sa ma trezesc ca incep sa cedeze toate pe rand

Desi majoritatea limitelor de care vorbesc tin de fizica elementara eu le am cam ignorat din dorinta de a vedea niste cauciucuri monstru de mari pe masina

Una peste alta cred ca trebuie sa fac un compromis, o sa ma duc chiar acum sa mi fac o idee cam ce gasesc

Revin cu ceva dimensiuni sa mai cer pareri

Link spre comentariu

Momentan ce am eu nevoie ca si dimensiune si profil nu am gasit decat cate 3 bucati :fr2 , asa am eu noroc mereu, si se pare ca nu mai aduc decat la primavara

Am gasit ceva pe 31 care imi plac catusi de cat, dar acum sa ma consult un pic sa vedem daca intra si nu cedeaza nimic, recomandarea era de 30, da nici cum n am gasit

Link spre comentariu

Tu macar ai gasit 3 eu niciunul :grin: Am vazut azi la baiatul la care am fost sa vad ce are 4wd-ul un jeep de CV ...CV 44 JEP...foarte misto facut cu 33 cred insa nu l-am intrebat pe om ce si cum Data viitoare cand merg cu masina sa-mi schimb MRL ul pe dreapta ca ala are buba,poti veni cu mine sa vb cu omul.El l-a modificat si se pare ca -i priceput Are in ograda vreo 2 G-uri cu care se da la extrem.

I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare