Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

My Mitshubishi Pajero by Sorin Marinescu

Sorin_HOT

Postări Recomandate

Salutare tuturor si bine v-am gasit!

Intrucat sunt nou pe acest forum, O sa incerc si eu in cateva randuri sa-mi prezint una din masini

Totul a inceput acum un an, cand, odata cu implinirea varstei de 28 ani m-am decis sa o las mai moale cu intrecerile sportive acceleratie-viteza si sa ma dau pe off-road... Pot sa zic ca am fost placut surprins, sincer nu ma asteptam sa ma ataga atat de tare si, imediat am trecut la achizitionarea primei mele masini de teren...

Asadar, Mitshubishi Pajero 2800 Turbo-Diesel Intercooler 4+1 usi an fabricatie 1995, transmisie manuala...

Pentru inceput am socotit ca-i destul de buna si nu m-am inselat, se comporta bine cu toate ca lipsa troliului (momentan) s-a facut simtita de cateva ori!

Pentru inceput, am sa pun niste poze de la primele "expeditii", pe parcurs daca va place voi continua...IM000048.JPG.1f27346b542994f04533856f1f5dcc1f.JPGIMG_1130.jpg[/attachment:1x3wzxfl]

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: My Mitshubishi Pajero by Sorin Marinescu

:W in :cl

Si eu tot PAJERO am la usa casei...dar modelul sport.

Cred ca te vei simti alaturi de noi ca in a doua familie. :h5

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Bun venit colega :W

Pe unde stai prin Bucurestiu' asta ? Noi santem o gasca maricica de mitsubishari , mitsubusitzi .....cum sa zice oare ? prin Dr Taberei , Militari( gasca de posesori de englezoaice )

Link spre comentariu

Bun venit colega :W

Pe unde stai prin Bucurestiu' asta ? Noi santem o gasca maricica de mitsubishari , mitsubusitzi .....cum sa zice oare ? prin Dr Taberei , Militari( gasca de posesori de englezoaice )

Balta Alba - Nicolae Grigorescu. Intalniri ceva se fac? As venii si eu sa mai schimbam idei, impresii, etc...

Link spre comentariu

multumesc tuturor de primire !!! Se vede ca sunteti o gasca mare si sociabila, cu permisiunea dvs am sa ma atasez si eu grupului vostru.

Intrebare: de ce nu mai pot uploada poze, vroiam sa va arat prima mea mica noroire... ?

Link spre comentariu

multumesc tuturor de primire !!! Se vede ca sunteti o gasca mare si sociabila, cu permisiunea dvs am sa ma atasez si eu grupului vostru.

Intrebare: de ce nu mai pot uploada poze, vroiam sa va arat prima mea mica noroire... ?

Micsoreaza-le intai: click dr pe poza, resize si alege 600x800, advanced si lasa nebifat "resize original picture".

Dk ai facut asta deja, trebuie sa ai rabdare ca dureaza ceva fiind aglomerat up-load-ul.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare