Sorin_HOT Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Salutare tuturor si bine v-am gasit! Intrucat sunt nou pe acest forum, O sa incerc si eu in cateva randuri sa-mi prezint una din masini Totul a inceput acum un an, cand, odata cu implinirea varstei de 28 ani m-am decis sa o las mai moale cu intrecerile sportive acceleratie-viteza si sa ma dau pe off-road... Pot sa zic ca am fost placut surprins, sincer nu ma asteptam sa ma ataga atat de tare si, imediat am trecut la achizitionarea primei mele masini de teren... Asadar, Mitshubishi Pajero 2800 Turbo-Diesel Intercooler 4+1 usi an fabricatie 1995, transmisie manuala... Pentru inceput am socotit ca-i destul de buna si nu m-am inselat, se comporta bine cu toate ca lipsa troliului (momentan) s-a facut simtita de cateva ori! Pentru inceput, am sa pun niste poze de la primele "expeditii", pe parcurs daca va place voi continua...IMG_1130.jpg[/attachment:1x3wzxfl] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: My Mitshubishi Pajero by Sorin Marinescu :W in :cl Si eu tot PAJERO am la usa casei...dar modelul sport. Cred ca te vei simti alaturi de noi ca in a doua familie. :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: My Mitshubishi Pajero by Sorin Marinescu Bine ai venit !... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: My Mitshubishi Pajero by Sorin Marinescu Bine ai venit. :W in :cl "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: My Mitshubishi Pajero by Sorin Marinescu Bine ai venit!! L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
guerilla Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: My Mitshubishi Pajero by Sorin Marinescu bine ai venit in :cl Mitsubishi Pajero 3.2 AT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: My Mitshubishi Pajero by Sorin Marinescu Bine ai venit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carlouk Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: My Mitshubishi Pajero by Sorin Marinescu Bine ai veni! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: My Mitshubishi Pajero by Sorin Marinescu bine ai venit :h5 :cl zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: My Mitshubishi Pajero by Sorin Marinescu Noroc si ... NOROIALA!!! :W :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: My Mitshubishi Pajero by Sorin Marinescu bine ai venit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: My Mitshubishi Pajero by Sorin Marinescu :W in :cl Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: My Mitshubishi Pajero by Sorin Marinescu bine ai venit!!! :W :hi range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 Re: My Mitshubishi Pajero by Sorin Marinescu :W in :cl Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 Re: My Mitshubishi Pajero by Sorin Marinescu Bun venit ! :hi www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 Re: My Mitshubishi Pajero by Sorin Marinescu bine ai venit !!! :cl Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 Re: My Mitshubishi Pajero by Sorin Marinescu bun venit in :cl KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 Re: My Mitshubishi Pajero by Sorin Marinescu Bun venit colega :W Pe unde stai prin Bucurestiu' asta ? Noi santem o gasca maricica de mitsubishari , mitsubusitzi .....cum sa zice oare ? prin Dr Taberei , Militari( gasca de posesori de englezoaice ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin_HOT Postat Decembrie 22, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2008 Re: My Mitshubishi Pajero by Sorin Marinescu Bun venit colega :W Pe unde stai prin Bucurestiu' asta ? Noi santem o gasca maricica de mitsubishari , mitsubusitzi .....cum sa zice oare ? prin Dr Taberei , Militari( gasca de posesori de englezoaice ) Balta Alba - Nicolae Grigorescu. Intalniri ceva se fac? As venii si eu sa mai schimbam idei, impresii, etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Decembrie 23, 2008 Partajează Postat Decembrie 23, 2008 Re: My Mitshubishi Pajero by Sorin Marinescu Bine ai venit!!! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin_HOT Postat Decembrie 23, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2008 Re: My Mitshubishi Pajero by Sorin Marinescu multumesc tuturor de primire !!! Se vede ca sunteti o gasca mare si sociabila, cu permisiunea dvs am sa ma atasez si eu grupului vostru. Intrebare: de ce nu mai pot uploada poze, vroiam sa va arat prima mea mica noroire... ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xtz_06 Postat Decembrie 28, 2008 Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Re: My Mitshubishi Pajero by Sorin Marinescu Bine ai venit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 28, 2008 Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Re: My Mitshubishi Pajero by Sorin Marinescu Salut! :W Poate o punem si noi de gasca 4x4 Salajan :h5 ca eu stau tot in Balta Alba, dar pe langa Biserica de lemn de langa S13 Politie. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 28, 2008 Partajează Postat Decembrie 28, 2008 Re: My Mitshubishi Pajero by Sorin Marinescu multumesc tuturor de primire !!! Se vede ca sunteti o gasca mare si sociabila, cu permisiunea dvs am sa ma atasez si eu grupului vostru. Intrebare: de ce nu mai pot uploada poze, vroiam sa va arat prima mea mica noroire... ? Micsoreaza-le intai: click dr pe poza, resize si alege 600x800, advanced si lasa nebifat "resize original picture". Dk ai facut asta deja, trebuie sa ai rabdare ca dureaza ceva fiind aglomerat up-load-ul. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Angler Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: My Mitshubishi Pajero by Sorin Marinescu Bine ai venit :W si spor la joaca :grin: Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate