Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Dacii din cer

drujba

Postări Recomandate

Re: Dacii din cer

Este laudabila orice fel de initiativa si orice punere in aplicare a ei! Acest articol despre sat l-am citit acum cateva zile si pot sa spun ca m-a impresionat! Cum au ajuns organizatorii in acel satuc?

Printre noi exista "promotori perfecti" ptr actiuni de acest gen! - aviz celor care pot face acest lucru ptr actiunile viitoare

Printre noi exista organizatori cu experienta in actiuni de acest gen!

Printre noi exista oameni cu mult suflet si cu dare de mana!

Printre noi exista "dezvoltatori de subiect" si profesionisti in "mass-media"!

Astea sunt prerogativele unei actiuni reusite!

Actiunea de mai sus reprezinta un bun exemplu de mobilizare si o buna organizare ad-hoc ptr toate actiunile umanitare! Chiar daca nu a fost o actiune de foarte mare anvergura si nu au participat prea multi membri ai prezentului forum acea umanitara s-a organizat si desfasurat intr-un timp record ! Cel care a "promovat" pe club4x4 respectiva actiune a vrut probabil sa arate ca se poate si "altfel" Cinste lor si respecte!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Intr-adevar merita respecte din parte noastra a celor care nu am participat !

Bullbar a fost discret in anuntarea evenimentului cu ajutoarele : " Lumeeeeeeeeee, lumeeeeeeeeeeee (batai rapide in toba): Vineri dimineata, pe la ora doua, se pleaca in muntii Orastiei. Care vrea si care poate este binevenit. Conditii minime:

1. masina!

2. Cauciucuri adevarate (lasati MT acasa daca nu aveti lanturi la ele)

3. Haine fff groase

4. troliu pe masina (care sa poate fi folosit)

5. Bari protectie fata-spate care sa poata fi lovite, presate, "uzitate"

6. sufe adevarate (nu d'alea de la omv)

7. lanterne si manusi

Doritorii sa ma contacteze in pm cu scopul de a face rezervari in hunedoara sau deva."

M-am uitat pe harta si am vazut ca e la doi pasi de Hateg ( de unde e nevasta-mea ! ) pute-am sa vin si eu , i-mi pare tare rau ca nu am stiut de eveniment ( si doar intru zilnic pe forum !!!)

0745634366
Link spre comentariu

Covrigel, imi pare bine ca ne-am cunoscut vorba altcuiva, si ca ai reusit sa gasesti o placerea si gustul de off-road, citeodata poate fi mai amar. Dar realitatea aceasta ne ajuta se ne amintin de istoria acestei tari si oamenii ei pe care unii iau uitat, dar noi nu. Despre actiunea iti multumesc ca ai fost alaturi de mine si ceilalti membri, putini dar multi. Bafta, si ai grija pe unde mai umbli, si daca te impotmolesti suna un prieten!!!

Cu cine vorbesti mai exact?

Link spre comentariu

Covrigel, imi pare bine ca ne-am cunoscut vorba altcuiva, si ca ai reusit sa gasesti o placerea si gustul de off-road, citeodata poate fi mai amar. Dar realitatea aceasta ne ajuta se ne amintin de istoria acestei tari si oamenii ei pe care unii iau uitat, dar noi nu. Despre actiunea iti multumesc ca ai fost alaturi de mine si ceilalti membri, putini dar multi. Bafta, si ai grija pe unde mai umbli, si daca te impotmolesti suna un prieten!!!

Pai cu mine, asta e numele meu din alta gasca... :h5

alea, alea, piesele.....
Link spre comentariu

Pai cu mine, asta e numele meu din alta gasca... :h5

Păi...la noi eşti drujbă iar la alţii covrigel? :ha: :ha: Nu e cam mare diferenţa? Cu noi faci pe tăiosu' cu noi când , de fapt nu eşti asa? :ha: :grin:

Link spre comentariu

Pe Covrigel il cunosc poate de mai mult decit unii dintre voi au facut off-road aici, si cit zona Ursici poate cite tat-uri sau plimbari prin tara la care am fost, cu ai nostri sau alti de pe alte meleaguri.

Toyota Land Cruiser 80 4,2 diesel aspirat

Toyota Land Cruiser 80 4,2 turbo diesel 12v

Toyota Land Cruiser 80 4,2 turbo diesel 24v

Toyota Land Cruiser 70 3,0 turbo diesel

Link spre comentariu

Vizitator Light

Drujba ...Covrigel...nu stiu care dintre ei :grin: au creionat viata "dacilor" dar a facut-o cu mare maiestrie...

:bravo

Link spre comentariu

• 3 ani mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Frumos,felicitari!

Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare