CosminC Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 Salutare,am primit de pomana un troliu Warn M 800.Vreau o parere avizata in legatura raportul putere troliu - greutate LJ 70.Vreau sa stiu daca merita sa il montez pe masina sau sa il vind si sa iau altceva mai mare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Decembrie 22, 2008 Partajează Postat Decembrie 22, 2008 Re: Sfaturi pt. troliu Warn M 8000 montat pe LJ 70 gratis si fara montaj . eu nici nu-l luam ... pune-l sa-l monteze ..frate ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Decembrie 23, 2008 Partajează Postat Decembrie 23, 2008 Re: Sfaturi pt. troliu Warn M 8000 montat pe LJ 70 nu e bun si nu ai voie sa il vinzi fiind cadou si cum dar din dar se face ia noteaza tu adresa mea.... :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CosminC Postat Decembrie 23, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2008 Re: Sfaturi pt. troliu Warn M 8000 montat pe LJ 70 Va multumesc frumos pentru sfaturi;bara de fata deja este data jos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 23, 2008 Partajează Postat Decembrie 23, 2008 Re: Sfaturi pt. troliu Warn M 8000 montat pe LJ 70 M800 sau M8000????????????????????? ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CosminC Postat Decembrie 23, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2008 Re: Sfaturi pt. troliu Warn M 8000 montat pe LJ 70 am pierdut un zero pe drum,este vorba de M 8000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Decembrie 24, 2008 Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Re: Sfaturi pt. troliu Warn M 8000 montat pe LJ 70 monteaza=l fara grija. nu este el foarte rapid ( care este?), insa isi face bin treaba si te scoate din rahat daca rahatul e mare, ii pui linie dubla, asa ca tine cu tine un scripete in masina, nu se stie nicioadata. eu am un 8274, "cunoscatorii" mi-au spus ca e prea mare ( cum vine asta?) si in 2 ani nu l-am folosit decat de 3 ori. asa ca nu merita diferenta normal..... daca ai toyota :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CosminC Postat Decembrie 24, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2008 Re: Sfaturi pt. troliu Warn M 8000 montat pe LJ 70 Si acum dilema mare de tot:ce fel de bara de protectie punem?Ma gindeam la o varianta tubulara.Credeti ca ma puteti ajuta cu ceva idei sau chiar cu o bara gata facuta,mentionez ca nu ma pot intinde momentan la ARB ,TJM sau alte scumpeturi. Mersic frumos . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate