Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Daca aveti poze cu G-uri puneti aici

Levo

Postări Recomandate

• Răspunsuri 169
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Daca aveti poze cu G-uri puneti aici

G-ul galben este masina lui Felix Maxim, super masina. Super ingrijita. Si Felix de asemenea.:wink:

Land Rover Discovery 2 , 2004automat,TD5 pentru plimbare

BMW 1200 GS LC Adventure pentru ture

Land Rover Defender 110 , 1999, TD5 pentru alte ture

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 luni mai târziu...

Salut, nu stiu daca asta e topicul potrivit dar cum ca nu am gasit sectiunea cu peugeotul asta mi se parea cea mai potrivita sa pun poze cu agregatul meu.

1401582319_Immagine029.jpg.50a4ff9e22addaca5ff5dd3e406f6a4e.jpg

1042752196_Immagine033.jpg.312196887bc4ca7d862c3b9c080e53ae.jpg

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

Da, Peugeut P4 2.500 Diesel, e masina de armata franceza, copiata de pe Puch de la Mercedes. Dar in nicio un caz este o copia fidela.

Oricum, Masina merge foarte bine, este foarte misto mai ales de vara, si face treaba in teren, ca m-am dat cu ea, singura problema este ca in teren nu are viteza, din cauza cuplu foarte mare, se pierde la viteza, mai sunt bcati de vanzari?

cu cat?

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI

Link spre comentariu

Buna seara !

Nu-mi imaginez ca o masina cu "cuplu foate mare" nu merge repede...

Cred ca tu confunzi notiunea de "cuplu" cu cea de "demultiplicare finala"...

Unii ar face aproape orice pentru un cuplu mai mare pe motorizarea lor. Si un 2.5TD sigur nu te innebuneste cu cifrele sale, sa fim realisti. Poate un 7.5TD, daca o sa ai vreodata ocazia sa conduci, vei avea termen de comparatie.

Deci, daca vrei mai repede, trebuie doar sa schimbi vitezele, daca tot ai "cuplu foarte mare"...

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

Da, Peugeut P4 2.500 Diesel, e masina de armata franceza, copiata de pe Puch de la Mercedes. Dar in nicio un caz este o copia fidela.

Oricum, Masina merge foarte bine, este foarte misto mai ales de vara, si face treaba in teren, ca m-am dat cu ea, singura problema este ca in teren nu are viteza, din cauza cuplu foarte mare, se pierde la viteza, mai sunt bcati de vanzari?

cu cat?

Ola Pedro, masina e produsa de Mercedes doar echipata cu un motor si cutie de Peugeot. Viteza e din cauza hergheliei (75 caluti) nu din cauza RAPOARTELOR (daca la asta te refereai)

Buna seara !

Nu-mi imaginez ca o masina cu "cuplu foate mare" nu merge repede...

Cred ca tu confunzi notiunea de "cuplu" cu cea de "demultiplicare finala"...

Unii ar face aproape orice pentru un cuplu mai mare pe motorizarea lor. Si un 2.5TD sigur nu te innebuneste cu cifrele sale, sa fim realisti. Poate un 7.5TD, daca o sa ai vreodata ocazia sa conduci, vei avea termen de comparatie.

Deci, daca vrei mai repede, trebuie doar sa schimbi vitezele, daca tot ai "cuplu foarte mare"...

Stima,

Dragos

Salut. Pedro se referea la rapoarte (masina are puntii militare cu rapoarte 6:17) nu la cuplu.

Editat de Astral
Link spre comentariu

Buna ziua !

@raduok

Ei, omul nu a gasit termenii. Dar va avea timp sa-i invete, daca tot umbla prin forum. Trebuie doar sa vrea...

In ceea ce priveste rapoartele, de obicei toate masinile care sunt ex-army au rapoarte de forta, nu de fuga. Ce n-ar da unii de pe aici sa le intre asa ceva in punti...

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

asa arata cand l-am luat

http://i386.photobucket.com/albums/oo303/harjoabadragos/diverse/P4103586.jpg

asa arata acum

http://i386.photobucket.com/albums/oo303/harjoabadragos/diverse/23102010118.jpg

mai bine taci si lasi impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa elimini orice dubiu
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
Daca Jeep Rubicon este eroul atunci G Wagen este legenda!
Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Ati vazut ce lanturi interesante sunt in pozele de la pag 8? cine stie de unde se pot lua si cam la ce pret?

Dragos

Editat de drag
mai bine taci si lasi impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa elimini orice dubiu
Link spre comentariu

[ATTACH=CONFIG]95989[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]95990[/ATTACH] Daca te referi la astea, sint RUD supergreifsteg cu grosimea 7mm si pret : 2 seturi 400Eur 31x10.5x15 Le-am luat din Germania de la o firma care vinde produse de la armata.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare